ΕΣΡ: Ραγδαίες εξελίξεις με το Big Brother

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΕΣΡ: Ραγδαίες εξελίξεις με το Big Brother

Εξηγήσεις για συνολικά 5 διατάξεις καλείται να δώσει ο ΣΚΑΙ στο ΕΣΡ για το ριάλιτι Big Brother. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για το ριάλιτι.

Την ερχόμενη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, το κανάλι του Φαλήρου, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το αισχρό σχόλιο που είχε ακουστεί από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη στο live streaming του Μεγάλου Αδερφού.

Συγκεκριμένα ο όμιλος εξετάζεται για παράβαση διατάξεων που αφορούν την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», την «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», την «προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».

ΕΣΡ Big Brother

Πηγή: protothema.gr

Big Brother Highlights: Η στρατηγική του Χρήστου Μακρίδη, το ξέσπασμα της Ραίσα και οι τσακωμοί στο σπίτι!

Άλλο ένα επεισόδιο Big Brother είδαμε εχθές 15/9 και για ακόμα μια φορά οι εντάσεις στο σπίτι του μεγάλου αδερφού ήταν πολλές! Τσακωμοί και ίντριγκες δεν έλειψαν!

Big Brother: «Ή θα τον τερματίσω ή...» - Η νέα στρατηγική του Χρήστου Μακρίδη

Λίγο μετά την έναρξη του νέου επεισοδίου του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη να αναλύει τη στρατηγική του για τη συνέχεια του παιχνιδιού στη Ράνια, ξεκαθαρίζοντας πως θα τα δώσει όλα και ή θα τερματίσει τον συμπαίκτη του ή θα τον τερματίσει εκείνος.

Ένας παίκτης φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρό του εξ΄αιτίας ενός σχολίου που έκανε μετά την αποχώρηση της Βασιλικής στο live της Παρασκευής.

Ο Χρήστος ξεκαθάρισε πως προτιμά να μένουν αυτοί οι παίκτες μέσα στο σπίτι καθώς μπορεί να τους βγάλει πιο εύκολα εκτός.

Big Brother: «Κομμένη και η καλημέρα» - Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ραμόνα και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε να συμβαίνει ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στην Ραμόνα και τον Δημήτρη Κεχαγιά εξ΄αιτίας όσων έγιναν νωρίτερα με τη Σοφία. Μάλιστα η Ραμόνα του ξεκαθάρισε ότι από αύριο θα του κόψει και την καλημέρα.

Η Ραμόνα τσακώθηκε πολύ με τη Σοφία και στη συνέχεια ο Κεχαγιάς προσπάθησε να την ηρεμήσει ωστόσο εκείνη παρέμενε έξαλλη και του εξήγησε πως έχει νεύρα και μαζί του καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή συμπαραστάθηκε στην Σοφία και όχι σε εκείνη.

Ο Κεχαγιάς διαφώνησε και της εξήγησε πως πήγε με το δίκιο και τότε οι τόνοι ανέβηκαν και οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια μέχρι που τους χώρισαν η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Big Brother: Η Άννα Μαρία «άδειασε» τη Χριστίνα - «Έχει τον μικρό και τον κάνει ό, τι θέλει»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία πήρε κοντά της τον Χρήστο Βαρουξή και «άδειασε» τη Χριστίνα καθώς του εξήγησε πως έχει πάρει τον μικρό, τον αδερφό του και τον κάνει ό, τι θέλει προκειμένου να φαίνεται αγαπητή στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία είπε πως λειτουργεί ως η μαμά του σπιτιού και με αυτόν τον τρόπο θέλει να προστατεύσει τους δίδυμους από την στρατηγική που ακολουθεί η Χριστίνα,

Μεταξύ άλλων του είπε πως η Χριστίνα αντιλαμβάνεται ότι οι δίδυμοι είναι αγαπητοί στο κοινό και γι αυτό τους έχει από κοντά, ενώ για τη στρατηγική της μίλησε χθες και ο Γρηγόρης.

Big Brother: Ξέσπασε η Ραΐσα - «Με κούρασες, τέλος»

Ξέσπασε η Ραΐσα μετά από μια συζήτηση που είχε με τα δίδυμα στην αυλή του σπιτιού του Big Brother. Θιγμένη ένιωσε και προσβεβλημένη γιατί θεώρησε πως οι εκδηλωτικές της κινήσεις απέναντι στον Παναγιώτη παρεξηγούνται και μεταφράζονται λάθος.

Το αποκορύφωμα στο ξέσπασμα της νεαρής από την Αλβανία ήταν η αποστομωτική της ατάκα "Με έχεις κουράσει" για να συνεχίσει λέγοντας πως "στην έξω ζωή δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι μαζί σου", πετώντας το τελειωτικό χτύπημα στον Παναγιώτη.

Η Ραΐσα λίγες ημέρες πριν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον έναν αδερφό από τα δίδυμα όντας ακόμα σοκαρισμένη από την μεγάλη αποκάλυψη.

Big Brother: Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Κεχαγιάς - «Είναι ανθρωπάκια και δεν φοράνε παντελόνια»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό που έγινε μέσα στο σπίτι και δε δίστασε να αποκαλέσει "ανθρωπάκια" μερικούς συμπαίκτες τους σχολιάζοντας πως δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε.

Ο χαμός συνεχίζεται στο ριάλιτι. Σήμερα έγινε η ανάδειξη του αρχηγού ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά, τον Γρηγόρη και την Αφροδίτη. Οι τρεις τους συμφώνησαν να αφήσουν την Αφροδίτη να κερδίσει γιατί είναι κοπέλα.

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρκετά μέσα στο σπίτι και μάλιστα η Αφροδίτη έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες της. Στη συνέχεια ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τον Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον ρώτησε αν έχει χάσει ποτέ επίτηδες αγώνα.

Εκείνος είπε πως άφησε την Αφροδίτη να κερδίσει επειδή τιμάει τα παντελόνια του.

Big Brother: «Έχει κόμπλεξ, με ζηλεύει» - Συνεχίζεται ο καυγάς της Σοφίας και της Ραμόνας

Έξαλλη παραμένει η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα μετά το χθεσινό τους καβγά. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί το θυμό της με το φίλο της, Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ καβγάς ξέσπασε νωρίτερα ανάμεσα και σε εκείνον με τη Ραμόνα.

"Κομπλεξική" χαρακτήρισε τη Ραμόνα η Σοφία αλλά όπως τόνισε δεν μπορεί να της το πει γιατί φοβάται πως εκείνη θα φερθεί "γυναικουλίστικα" σε αντίθεση με εκείνη που "φοράει παντελόνια", όπως η ίδια λέει.