My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια σήμερα 16/9

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια σήμερα 16/9

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της Τετάρτης 16/9 η οποία κέρδισε τον extra βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Και σήμερα είδαμε στο πλατό, τόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο και τσακωμός, αλλά και άσους κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος είχε έναν απίστευτο καβγά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία αποχώρησε από πλατό.

Σήμερα λοιπόν, οι δυο πιο καλύτερες εμφανίσεις ήταν η Σοφιάννα και η Αρετή Λίς. Ωστόσο εκείνη που κέρδισε τον extra βαθμό, αφού την ψήφισαν οι περισσότερες συμπαίκτριες της, ήταν η Σοφιάννα.

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει!

Έχουμε μάθει και θα σας πούμε ποια θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει απο το My Style Rocks στο gala αυτής της εβδομάδας!

Spoiler έκανε από την εκπομπή Ευτυχείτε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος σχετικά με την επόμενη παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτήν την Κυριακή από το Gala του My Style Rocks.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής την πόρτα της εξόδου θα δει η Κρητικιά Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία είχε συγκλονίσει με την ιστορία της και το γεγονός ότι η μητέρα της δολοφονήθηκε.

Η Κωνσταντίνα Παναγή είχε πάρει μέρος και στα παγκόσμια καλλιστεία Ms International transcontinental που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας. Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.Κωνσταντίνα παγανή

My Style Rocks: Σχεδόν γυμνή και χορεύοντας κρητικά εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Παγανή

Στο σημερινό επεισόδιο στο My Style Rocks, βλέπουμε τις παίκτριες ντυμένες νυφούλες! Μόνο που η Κωσνταντίνα Παγανή δεν ντύθηκε και τόσο πολύ!

Η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα νυφικό γεμάτο διαφάνειες! Το ύφασμα του ρούχου κάλυπτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα!

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η παίκτρια έκανε τον γάμο της στην Κρήτη! Έτσι χόρεψε με το μικροσκοπικό της νυφικό και κρητικά κάνοντας χαμό!