Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Ντύθηκε νύφη η Μπουλίτσα - Ξετρελάθηκαν στο OPEN

Έτσι είναι σήμερα η «κόρη» της Σταυρούλας

Καφέ της Χαράς: Ντύθηκε νύφη η Μπουλίτσα - Ξετρελάθηκαν στο OPEN
News 20.09.2020 09:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η τηλεοπτική Μπουλίτσα από το «Καφέ της Χαράς», βρέθηκε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», και ήταν ντυμένη νύφη λόγω του concept ενός διαγωνισμού. Στο OPEN ξετρελάθηκαν όταν την είδαν.

Συγκεκριμένα, πέντε γυναίκες επέλεξαν το νυφικό που τους αντιπροσωπεύει και πόζαραν διεκδικώντας τον τίτλο της βασίλισσας του Instagram.

Η τηλεοπτική λοιπόν «Μπουλίτσα» εμφανίστηκε ροκ νύφη και η Αννίτα Πάνια ξετρελάθηκε μαζί της. Περίπου 16 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά η Χριστίνα Αρχοντή είναι σαν άλλος άνθρωπος.

Νωρίτερα να σημειώσουμε η Αννίτα Πάνια, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το ροζ βίντεο που της χρέωναν.

Καφέ της Χαράς: Αποκάλυψη «βόμβα» για την Μπουλίτσα - «Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις»

«Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», είπε η σεναριογράφος του «Καφέ της Χαράς», Άννα Χατζησοφιά και έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τη σειρά και για την μη συμμετοχή της Μπουλίτσας στα νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια.

Η Άννα Χατζησοφιά, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά. Μεταξύ αυτών, απάντησε και για την Μπουλίτσα (Χριστίνα Αρχοντή), η οποία δεν επέστρεψε στη σειρά, αναφέροντας το λόγο.

«Σεναριακά ταίριαζε περισσότερο να έχει ένα τραύμα η Σταυρούλα και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας, ειδικά σε βασικούς ρόλους, επαγγελματίες ηθοποιούς. Εμείς ενισχύουμε την άποψη που λέει ότι για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», αποκάλυψε

Σχετικά με τον θάνατο που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Άννα Χατζησοφιά ανέφερε: «Θα υπάρξει και ένας θάνατος. Θα λειτουργήσει θετικά και λυτρωτικά. Έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια. Θα χάσει το στοίχημα όποιος το παίξει». Δείτε ωστόσο για ποια ήρωα της σειράς λέγεται πως θα πεθάνει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γέννησε συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια - Η πρώτη φωτογραφία

Αννίτα Πάνια: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στο OPEN - «Σε είχα δει με τον Καρβέλα στο...»

Share