My style rocks: «Λύγισε» η Κορίνα - Τα συγκινητικά λόγια του Χριστόπουλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: «Λύγισε» η Κορίνα - Τα συγκινητικά λόγια του Χριστόπουλου

«Λύγισε» στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks, η Κορίνα Αβραμιτίδου με τα συγκινητικά λόγια του Χάρη Χριστόπουλου μετά την εμφάνιση της στο πλατό.

Συγκεκριμένα, μπορεί η ίδια να μην εντυπωσίασε τους κριτές με την στιλιστική της επιλογή, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κριτή.

Ο Χάρης Χριστόπουλος της είπε: «Συγκινήθηκα που σε είδα να χορεύεις γιατί σε φαντάστηκα στον γάμο σου…», με την Κορίνα να του απαντάει: «Καλέ μιλήστε ην κάνετε παύσεις» και λύγισε.

«Θα ήθελα να έρθω πολύ στον γάμο σου… σε συμπαθώ ιδιαίτερα», της είπε στην συνέχεια. Στα "μαχαίρια" ξανά Αρετή και Κωνσταντίνα.

My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική» - Το "τσουχτερό" σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη στην Κορίνα

Η νέα σεζόν του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί της, ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να μοιράζει άσους και τσουχτερά σχόλια. Μάλιστα σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να χαρακτηρίσει μία παίκτρια, «σχεδόν αντιαισθητική».

Λίγες παίκτριες πρόλαβαν να βγουν στην πασαρέλα και σε όλες, έδωσε άσο. Μάλιστα, η εμφάνιση ενός φαβορί άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία έκανε μία όχι και τόσο καλή προσπάθεια με τον κριτή να της λέει λίγο πριν της δώσει τον άσο, πως την βρίσκει σχεδόν αντιαισθητική, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε πως τον βρίσκει κάπως υπερβολικό, δείτε εδώ την παίκτρια που αποχωρεί στο Gala.

My Style Rocks Κορίνα Αδραμιτίδου

My style rocks: Ένταση στο πλατό - «Είμαστε συμμορία θεωρείς;»

Μια νέα ένταση είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Αυτή την φορά ανάμεσα στην Γεωργία Βρανά και την Έρη Λώλη.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε το «εμείς» της Γεωργίας και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαφωνία τους στο πλατό.

«Είμαστε συμμορία θεωρείς, παλιές και νέες;» απάντησε η Γεωργία Βρανά, ενώ κατέληξε: «Πάντως δημιουργώ ένταση όταν περπατάω».

Νωρίτερα, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι. Όσα είπε στον αέρα.