Αγγελική: Όσα θα δούμε την εβδομάδα (28/9-29/9) στην σειρά του Alpha

Η Δανάη φεύγει από το σπίτι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική: Όσα θα δούμε την εβδομάδα (28/9-29/9) στην σειρά του Alpha

Νέες εξελίξεις στο σπίτι της Αγγελικής στον Alpha! Στην νέα σειρά που κάνει χαμό, αυτή τη βδομάδα θα δούμε την Δανάη να φεύγει νευριασμένη από το σπίτι!

Τι θα δούμε στην Αγγελική στα επόμενα επεισόδια.

Αγγελική, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 06 –

Η Αθηνά αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία, η Αγγελική προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Η Σοφία πάει στο νοσοκομείο να δει την Αθηνά κι εκείνη της ζητάει να δώσει μια ευκαιρία στον Παύλο. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Τζένη ότι η Δανάη είναι υιοθετημένη και αυτή τον συμβουλεύει να πει την αλήθεια στην κόρη του. Η αλήθεια σοκάρει τη Δανάη, η οποία φεύγει κρυφά από το σπίτι. Η Κατερίνα προτείνει στον Μιχάλη να μείνουν για λίγο χωριστά, αλλά ο Μιχάλης της λέει ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν. Ο Αποστόλης με τον Ιωάννα περνάνε χρόνο μαζί στο πανηγύρι και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Παύλος κάνει μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Τζένης. To χάος στην Αγγελική! Τι συνέβη;

Αγγελική, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 07 –

Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης και βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της Αγγελικής. Χωρίς να καταλάβει πως, καταλήγει να τη φιλήσει. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Κατερίνα φεύγει για την Κρήτη και προσπαθεί να την κρατήσει πίσω. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ο ξαφνικός και ύποπτος θάνατος του Άργου συγκλονίζει τον Μιχάλη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Δημήτρης κρύβεται από πίσω. Ο Παύλος πηγαίνει με τα παιδιά του για φαγητό και προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει για να πείσουν την Σοφία να τον δεχτεί πίσω. Τέλος, ο Στέφανος απολογείται στην Αγγελική για το χθεσινό περιστατικό και συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά η Τζένη το μαθαίνει και ζητά από την Αθηνά την απόλυση της Αγγελικής.

«Βόμβα» στη σειρά Αγγελική - Χωρίζουν Παύλος και Σοφία

Μία κανονική βόμβα πρόκειται να σκάσει στη νέα αγαπημένη σειρά του Alpha, Αγγελική και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, ο Παύλος και η Σοφία θα αποφασίσουν να χωρίσουν φέρνοντας ταραχή στην οικογένειά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάμος του Παύλου και της Σοφίας θα περάσει κρίση, λόγω απιστίας εκείνου. Πριν λίγα χρόνια, ο Παύλος είχε καταφύγει και πάλι στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, όμως εκείνη τη φορά η Σοφία είχε αναλάβει την ευθύνη της συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα, σε συζήτησή της με την Τζένη, είχε τονίσει πως ο λόγος που ο Παύλος αναζήτησε μια άλλη συντροφιά ήταν το γεγονός πως η ίδια είχε αφοσιωθεί στη ανατροφή των παιδιών της, παραμελώντας τον τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η Σοφία το έχει ξεπεράσει. Για την ακρίβεια, δεν ήταν λίγες οι φορές που το μυαλό της ταξίδευε σε εκείνη την εποχή, όμως έδιωχνε γρήγορα κάθε σκέψη καθώς ήθελε να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα παιδιά της.

Ομως, το έργο... φαίνεται πως επαναλαμβάνεται όταν η Σοφία θα λάβει ένα μήνυμα από άγνωστο αποστολέα που την ενημερώνει για την παράλληλη σχέση που διατηρεί ο άντρας της. Εκείνη θα πάει στο σημείο συνάντησης και θα συνειδητοποιήσει πως ο Παύλος για μια ακόμη φορά την έχει προδώσει.