Γιώργος Παπαδάκης: Η αποκάλυψη που σόκαρε τους συνεργάτες του!

Τι είπε για τα παιδιά του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Η αποκάλυψη που σόκαρε τους συνεργάτες του!

«Έμειναν κάγκελο» οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη με την αποκάλυψή του στον αέρα της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι στιγμής έλεγα ότι έχω τρεις γιους, τώρα έχω και μία κόρη και ήρθε η ώρα να το αποκαλύψω!»! Ο δε συνεργάτης του «έμεινε» άφωνος και στη συνέχεια αναφώνησε: «Τι βόμβα είναι αυτή;»!

Και ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσθεσε: «Είναι γνωστή, επώνυμη και… θα αποκαλέσει αντικείμενο σχολιασμού στις πρωινές εκπομπές… Τι να κάνω; Ήμουν ζωηρός και εγώ… Όχι δεν μου μοιάζει. Είναι ωραία…» και ξέσπασε σε γέλια και τότε κατάλαβαν οι συνεργάτες του ότι φυσικά αστειεύεται! Αλλαγές στο Καλημέρα Ελλάδα! Τι θα γίνει;

γιώργος παπαδάκης

Διεκόπη το Καλημέρα Ελλάδα - Πήρε φωτιά το πλατό του Γιώργου Παπαδάκη την ώρα που ήταν στον αέρα

Πρωτόγνωρο περιστατικό σήμερα στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα! Ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να διακόψει την ροή της εκπομπής αφού το πλατό του πήρε φωτιά!

Συγκεκριμένα την ώρα που στην εκπομπή είχαν απευθείας σύνδεση με τη Μεταμόρφωση και συζητούσαν για την αστοχία στην κατασκευή των σχολικών μασκών, μια λάμπα στο πλατό πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης διατήρησε τη ψυχραιμία του και διέκοψε τη ροή της εκπομπής.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ μόλις η λάμπα έπεσε κάτω, ο Γιώργος Παπαδάκης σε ρόλο πυροσβέστη έσβησε τη φωτιά και η εκπομπή συνεχίστηκε.

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο: