Big Brother: Με άλλο... κεφάλι ο Θέμης - Έβαψε τα μαλλιά του στο πιο απίστευτο χρώμα

Αδιανόητο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Με άλλο... κεφάλι ο Θέμης - Έβαψε τα μαλλιά του στο πιο απίστευτο χρώμα

Μια αλλαγή στην εμφάνιση του έκανε ο Θέμης Κανέλλος στο σημερινό 1/10 επεισόδιο του Big Brother. Αποτέλεσμα της αλλαγή να είναι λες και έχει άλλο κεφάλι, αφού έβαψε τα μαλλιά του στο πιο απίστευτο χρώμα.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης με τη βοήθεια της Σοφίας Δανέζη αποχωρίστηκε το ροζ χρώμα του και έγινε κατάξανθος, ενώ στην συνέχεια τα άλλαξε ξανά.

Πήρε την απόφαση να τα βάψει ένα σκούρο... μπλε! Τα νύχια του Θέμη και η αντίδραση του Χρήστου Μακρίδη και της Ράνιας.

Big Brother: Ράγισε καρδιές ο Θέμης με την εξομολόγηση για την οικογένεια του - Πλάνταξε στο κλάμα

Καρδιές ράγισε στο Big Brother με την εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος. Τον κάλεσε ο Μεγάλος Αδερφός, μίλησε για την οικογένεια του και πλάνταξε στο κλάμα, με αφορμή τα όσα έζησε.

Ο Θέμης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και εξομολογήθηκε τα όσα έχει ζήσει στο σπίτι του. Πως τον έχει αντιμετωπίσει ο κόσμος, αλλά και η ίδια η οικογένεια του.

Όταν μάλιστα, ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι θα ήθελε να πει στους γονείς του, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να ακούνε περισσότερο τι τους λέει το παιδί τους. Ενώ, δήλωσε πως ξέρει πως τον αγαπάνε πολύ. Δείτε ποια είναι η σχέση του Θέμη με την Ξανθή Τζερεφού.

Big Brother: Η εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου για τον παιδοψυχολόγο - «Στα 13 μου πήγα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Θέμης Κανέλλος έκανε μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον παιδοψυχολόγο, τον οποίο επισκεπτόταν όταν ήταν 13 ετών.

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Big Brother και γνωστός Youtuber έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφυλος, χωρίς να διστάσει.

«Ήμουν 13 ετών όταν πήγα σε παιδοψυχολόγο. Πήγαινα για 2-2μισι χρόνια. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Εννοείται ότι δούλεψα και μόνος μου. Αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι σε μια τρυφερή ηλικία, στα 13 είσαι παιδί… Σε βοηθάει πολύ» αποκάλυψε ο Θέμης, με την Σοφία να του απαντά «Συγχαρητήρια που τα κατάφερες μόνος σου». Δείτε για ποιο λόγο νωρίτερα η Άννα Μαρία πλάνταξε στο κλάμα.

Big Brother: Με κοφτό εσώρουχο ο Θέμης - Το πλάνο που βγήκε στη δημοσιότητα

Πριν ακόμα σταματήσει η μετάδοση του live streaming από τον ΣΚΑΪ για το Big Brother, βγήκε στη δημοσιότητα ένα πλάνο στο οποίο φαίνεται ο Θέμης Κανέλλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες με κοφτό γυναικείο εσώρουχο.

Η live μετάδοση «έκαψε» το σταθμό του Φαλήρου μόλις χθες και όπως όλα δείχνουν, στο ΣΚΑΪ τρέχουν και δεν φτάνουν με την απαράδεκτη ατάκα που ακούστηκε από έναν παίκτη - δείτε εδώ πώς αντέδρασε ο Μεγάλος Αδερφός.

Το Σάββατο ωστόσο πριν ακόμα λάβει χώρα αυτό το αδιανόητο περιστατικό, οι κάμερες στο σπίτι λειτουργούσαν κανονικά και μάλιστα το live streaming έδειχνε μερικά μοναδικά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος έχει επιλέξει να φορέσει ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο το οποίο μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να δείξει και στους συμπαίκτες του.

Big Brother Θέμης Κανέλλος