Κώστας Μπόβολος: Άλλος άνθρωπος σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother - Τεράστια αλλαγή

Θα τον αναγνωρίζατε στο δρόμο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Μπόβολος: Άλλος άνθρωπος σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother - Τεράστια αλλαγή

Σαν άλλος άνθρωπος είναι σήμερα, ο Κώστας Μπόβολος ο παίκτης του Big Brother 2001. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και σχολίασε το νέο κύκλο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία του μέσα στο σπίτι, αλλά και στη ζωή που κάνει σήμερα.

«Εμείς τότε δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Ήμασταν τελείως αγνοί στο τι κάναμε. Πλέον είναι όλα προβλεπόμενα. Ακόμη και το ειδύλλιο με κάποια κοπέλα εκεί μέσα μπορεί να είναι επιτηδευμένο. Σίγουρα σχέδια έχουν ο Αντιδήμαρχος μαζί με την αγρότισσα. Μέχρι στιγμής τους βγαίνει. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μανούλα σε αυτά. Με το που ξεκινάει να μιλάει ο Μικρούτσικος τα καλύπτει όλα.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι και έζησα δύο χρόνια στην Αθήνα, γύρισα στην Άρτα. Τώρα έχω ένα καφέ-bistro. Αν με ρωτήσεις τι έχω κάνει στη ζωή μου όντας 45 χρονών, θα πω η κόρη μου» είπε ο Κώστας Μπόβολος.

Δείτε ωστόσο ποιος αποχωρεί απόψε από το live. Το όνομα θα είναι γυναικείο.

Big Brother highlights 1/10: Πήραν το φαγητό της Αφροδίτης κι έγινε χαμός, έκλαψε και η Άννα Μαρία με τους υποψήφιους αποχώρησης

Ακόμα μια βραδιά που έγινε χαμός στο σπίτι του Big Brother κι εννοείται πως πρωταγωνίστριες ήταν η Αφροδίτη και η Άννα Μαρία! Δεν θα πούμε πολλά γιατί... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Παρακάτω θα βρείτε τα highlights 1/10...

Τα highlights του Big Brother για 1/10

Big Brother: Εκτός εαυτού η Αφροδίτη - «Ποιος έφαγε την μπανάνα μου! Θα γίνει της π@@ανας...»

Εκτός εαυτού βγήκε στο 1/10 επεισόδιο του Big Brother η Αφροδίτη, αφού η μπανάνα που είχε φυλάξει στην κουζίνα εξαφανίστηκε.

Με το που συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε στο σημείο που την άφησε το πρωί που ξύπνησε, ξεκίνησε να φωνάζει στους συμπαίκτες της. Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ρωτάει ποιος την πήρε και την έφαγε, αφού αυτό συμβαίνει συνέχεια.

Μάλιστα, έβαλε μέχρι και την Άννα Μαρία να ψάξει στα σκουπίδια! Στη συνέχεια τους μάζεψε όλους στο σαλόνι και ξεκίνησε να τον ρωτάει έναν έναν.

Τελικά, η Ράνια αποκάλυψε πως έφαγε την μπανάνα της και δεν το είπε νωρίτερα γιατί όπως είπε ήθελε να «ηρεμήσει» πρώτα. Δείτε το στριπτίζ που της έκαναν χθες οι συμπαίκτες της.

Big Brother: Με άλλο... κεφάλι ο Θέμης - Έβαψε τα μαλλιά του στο πιο απίστευτο χρώμα

Μια αλλαγή στην εμφάνιση του έκανε ο Θέμης Κανέλλος στο 1/10 επεισόδιο του Big Brother. Αποτέλεσμα της αλλαγή να είναι λες και έχει άλλο κεφάλι, αφού έβαψε τα μαλλιά του στο πιο απίστευτο χρώμα.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης με τη βοήθεια της Σοφίας Δανέζη αποχωρίστηκε το ροζ χρώμα του και έγινε κατάξανθος, ενώ στην συνέχεια τα άλλαξε ξανά.

Πήρε την απόφαση να τα βάψει ένα σκούρο... μπλε! Τα νύχια του Θέμη και η αντίδραση του Χρήστου Μακρίδη και της Ράνιας.

Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έγινε η ανακοίνωση

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ένα από τα ονόματα ωστόσο, δεν το περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, μετά από την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού, δυο γυναίκα και δυο άντρες είχαν τις ίδιες ψήφους.

Αυτοί ήταν, η Ράνια, η Ραμόνα, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Γρηγόρης. Ο τελευταίος ωστόσο, έχει την δύναμη του βέτο και μπορεί αν θέλει να βγάλει το όνομα του από την ψηφοφορία και έτσι και έκανε!

Αποτέλεσμα αυτού, η Ράνια, η Ραμόνα, και ο Χρήστος Μακρίδης να μπουν στη μεγάλη ψηφοφορία στο Live της Παρασκευής! Δείτε το λόγο που η Αφροδίτη νωρίτερα έγινε έξαλλη και ούρλιαζε.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Τι συνέβη μετά την ψηφοφορία;

Τα κλάματα έβαλε η Άννα Μαρία μετά την ψηφοφορία που ανέδειξε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο σπίτι του Big Brother. Τι συνέβη;

Μετά την ψηφοφορία ένας από τους υποψήφιους για να φύγει είναι η Ραμόνα - δείτε εδώ τους υπόλοιπους - μια παίκτρια που έχει έρθει πολύ κοντά η δικηγόρος.

Το γεγονός ότι μπορεί να φύγει την στεναχώρησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα ακόμη και στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού.