Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Συνεχίζει τις διακοπές του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως έχει κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και έχει γίνει πραγματικά αγνώριστος.

Μπορεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να μην είναι και τόσο ενεργός στα social media ωστόσο αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο.

Ο Άγγελος το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετήσει ένα look που είναι πολύ της μόδας αφού έχει αφήσει αξύριστο το μούσι του και λίγο μακριά τα μαλλιά του, τόσο που τα έχει πιάσει κοτσίδα.

Ποζάρει με το μαγιό του και τα likes πέφτουν “βροχή” σε μια φωτογραφία που μέσα σε μόλις λίγα λεπτά έγινε viral, ενώ δείτε εδώ και τι συμβαίνει με τις σπουδές του στην Αμερική.

Άγγελος Λάτσιος εμφάνιση

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που έκανε στον Άγγελο Λάτσιο επειδή τελείωσε το σχολείο

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμάζεται για σπουδές που συνέπεσαν και με την ενηλικίωσή του γι'αυτό και η λαμπερή Ελένη θέλει να του κάνει δώρο κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τώρα που τελείωσε το σχολείο του...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της Λάτσιο, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που, όμως, δεν είναι γνωστό και το αποκάλυψε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ, είναι πως η Ελένη θέλοντας να επιβραβεύσει τους κόπους του Άγγελου Λάτσιου αυτές τις ημέρες του ετοιμάζει ένα δώρο - έκπληξη που έχει σχέση με την τεχνολογία, καθώς γνωρίζει πως ο Άγγελος έχει μια μικρή τρέλα με αυτά!

Η αγορά έγινε, πριν από λίγες ημέρες που η Ελένη επισκέφθηκε με την κόρη της Λάουρα τον δερματολόγο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα!

Οι φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από τα ξενύχτια που προκάλεσαν την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα ξενύχτια του με φίλους και η πρώην παρουσιάστρια έσπευσε να του αντιδράσει με ένα σχόλιο.

Εννοείται πως likes και σχόλια γέμισαν την συγκεκριμένη φωτογραφία κι εμείς έχουμε να επισημάνουμε πως έχει γίνει ένας κούκλος!

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και κάνεις κάποιες μυστικές συναντήσεις! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ