GNTM 3 Highlights 06/10: Κλάματα, καυγάδες και η σοκαριστική αποχώρηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Highlights 06/10: Κλάματα, καυγάδες και η σοκαριστική αποχώρηση

Για ακόμη μια φορά το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δεν έλειψαν φυσικά οι εντάσεις, τα κλάματα, τα "αδειάσματα" από και προς την Ρασέλ καθώς και η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε.

Οι παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι μόδας έδωσαν πάλι ρέστα, όπως το ίδιο έκαναν και οι κριτές και συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας. Κατάφεραν να αναστατώσουν και πάλι όλο το σπίτι με τις άκρως ερωτικές του πόζες.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε. Άμα έχασες το επεισόδιο της Δευτέρας, δες εδώ ότι συνέβη!

GNTM 3: Η Ρασέλ «άδειασε» την Ίριδα - «Με έπιασε και μου είπε...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Ρασέλ δε δίστασε ούτε λίγο να «αδειάσει» την Ίριδα αποκαλύπτοντας στην παρέα της την στρατηγική που ακολουθεί για τη νέα φωτογράφηση. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως την έπιασε να πιούνε μαζί καφέ για να την πλησιάσει.

Η Ρασέλ μεταξύ άλλων σχολίασε πως στόχος της Ίριδας αυτές τις μέρες είναι να προσεγγίσει την παρέα της, καθώς σε αυτή βρίσκεται ο Έντουαρντ ο οποίος θα έχει το αβαντάζ στη σημερινή φωτογράφιση.

Μάλιστα, είπε πως η Ίριδα της ζήτησε να πιούνε καφέ το πρωί και την ειρωνεύτηκε και με το παραπάνω! Δείτε εδώ ποιος φεύγει σήμερα.

GNTM 3: «Να πάρει τον π...λο σιγά σιγά» - Η νέα φαρμακερή ατάκα της Ρασέλ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Ρασέλ είχε μεγάλη ρέντα και δε δίστασε ούτε λίγο να πετάξει μία νέα φαρμακερή ατάκα για μία συμπαίκτριά της, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να δυσκολευτεί στην φωτογράφηση για να πάρει τον π...λο σιγά σιγά.

Μελιστάλακτη όπως πάντα η Ρασέλ πήρε την απόφαση να σχολιάσει τους συμπαίκτες της. Σε λίγη ώρα θα γίνει η φωτογράφιση και το πλεονέκτημα το έχει ο Έντουαρντ, ο οποίος είναι φίλος της.

Έτσι, σχολίασε πως αν ο Έντουαρντ θέλει να δυσκολέψει σημαντικά κάποιον τότε θα πρέπει να βάλει τη Μαρινέλα με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, τον τυροκόμο του σπιτιού.

Όπως είπε, οι δυο τους δεν συμπαθιούνται τόσο και έτσι η Μαρινέλα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ και δε θα μπορεί να δουλέψει, ενώ νωρίτερα «άδειασε» και την Ίριδα.

GNTM 3: «Έμειναν» οι παίκτες - Οι πόζες Καγιά - Καράβα προκάλεσαν αναστάτωση στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Γιώργο Καράβα κατάφεραν να κάνουν τους παίκτες να «μείνουν» με το στόμα ανοιχτό. Οι δυο τους πόζαραν και προκάλεσαν κανονική αναστάτωση μέσα στο σπίτι!

Το πρωινό των παικτών ξεκίνησε πολύ δυναμικά αφού τα δύο μοντέλα μπήκαν στο σπίτι με σκοπό να δείξουν μερικές πόζες στους παίκτες και να τους προετοιμάσουν με κάποιον τρόπο για την φωτογράφιση που ακολουθεί.

Οι δυο τους πόζαραν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και ο παίκτες τους παρακολούθησαν προσεκτικά. Μάλιστα στη συνέχεια σηκώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι να ποζάρουν μαζί τους και έδειξαν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Δείτε εδώ και τη φαρμακερή ατάκα που πέταξε νωρίτερα η Ρασέλ.

GNTM 3: Αυτό είναι το αβαντάζ του Έντουαρντ - Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Έντουαρντ κλήθηκε να αξιοποιήσει το αβαντάζ του και η αλήθεια είναι πως οι επιλογές του κατάφεραν να σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι τους χαντάκωσε.

Ο Έντουαρτ επί της ουσίας είχε το ρόλο του art director. Διάλεξε τα ζευγάρια που θα φωτογραφηθούν μαζί και έδωσε στο καθένα το δικό του κόνσεπτ.

Το ζευγάρι που αντέδρασε περισσότερο ήταν ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν με αγόρια. Μάλιστα ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως του είχε ζητήσει να τον βάλει με κοπέλα και απλά τον αγνόησε.

Την ίδια στιγμή "βόλεψε" τους δικούς του φίλους με τα ζευγάρια και τα κόνσεπτ που τους εξυπηρετούσαν περισσότερο. Δείτε εδώ και τη φαρμακερή ατάκα της Ρασέλ.

GNTM 3: Ο Ανδρέας «στόλισε» την Ρασέλ - «Δεν έχει έρθει για το μόντελινγκ»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ανδρέας δε δίστασε να «στολίσει» τη Ρασέλ, η οποία θα είναι σήμερα η παρτενέρ του για τη φωτογράφιση. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως του φαίνεται σαν να μην έχει έρθει για το μόντελινγκ αλλά για να κάνει καριέρα.

Ο Ανδρέας έδειξε πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή του, ενώ οι υπόλοιποι σχολίασαν πως η Ρασέλ ζήτησε να τη βάλει ο Έντουαρντ μαζί του γιατί είναι πολύ καλό μοντέλο.

Από τη μεριά του ο Ανδρέας είπε πως δεν έχει κανένα σκοπό να γίνει μοντέλο. Μπήκε στο σπίτι για να κάνει την πλάκα της και για να γίνει διάσημη, κάτι που είπε και η Μέγκι για τη Ρασέλ πριν από λίγο.

GNTM 3: Ξέσπασαν οι παίκτες κατά της Ρασέλ - «Να της δώσω μία κλωτσιά...»

Λίγο πριν βγουν στη φωτογράφιση του GNTM 3 η Ρασέλ και ο Ανδρέας, οι παίκτες δεν άντεξαν και ξέσπασε εναντίον της για τις ατάκες που έλεγε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να της δώσει μία κλωτσιά.

Είναι αλήθεια πως η Ρασέλ δεν είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα μέσα στο σπίτι ωστόσο η σημερινή συμπεριφορά της στο σετ εκνεύρισε τους περισσότερους παίκτες.

Το κόνσεπτ της ήταν ο κλασικός γάμος και την περισσότερη ώρα τραγουδούσε και χόρευε. Οι παίκτες απηύδησαν και η κάμερα τους έπιασε να τη σχολιάζουν, ενώ και εκείνη νωρίτερα πέταξε μία φαρμακερή ατάκα.

GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Ξένια - Έφυγε από το σετ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Ξένια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μετά την φωτογράφισή της με τον Δημοσθένη. Μάλιστα, προσπαθώντας να κρύψει τα δάκρυά της αποφάσισε να φύγει από το σετ και την ηρέμησε ο Γιώργος Καράβας.

Η Ξένια και ο Δημοσθένης είχαν το κόνσεπτ χίπστερ γάμος και η αλήθεια είναι πως δεν κατάφεραν να αποδώσουν στο 100% τους.

Μάλιστα, ο Δημοσθένης άθελά του έριξε την Ξένια στην πισίνα και όταν η φωτογράφιση τελείωσε, εκείνη βγήκε λυπημένη και έφυγε από το σετ. Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει ότι δεν μπορεί πάντα να έχει το αποτέλεσμα που θέλει, ενώ δείτε εδώ πώς άδειασε ο Ανδρέας τη Ρασέλ.

GNTM 3: «Μπροστά μου δε θα ξαναγίνει αυτό» - Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης με τον Έντουαρντ

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κατάφερε να γίνει πραγματικά έξαλλος με τον Έντουαρντ και με μία κίνηση που έκανε προς την παρτενέρ του. Συγκεκριμένα, ο κριτής του ξεκαθάρισε πως μπροστά του δε θέλει να το ξαναδεί αυτό.

Ο Έντουαρντ είχε πολύ κακή διάθεση γιατί είχε καταλάβει ότι δεν λειτούργησε το αβαντάζ του ούτε το ντισαβαντάζ του με αποτέλεσμα να έχει χαθεί στις σκέψεις του.

Όταν τον κάλεσαν μπροστά οι κριτές μαζί με την Ίριδα, της έκανε μία κίνηση με το χέρι του για να περάσει δίπλα του ενώ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια βγήκαν μπροστά χέρι χέρι.

Ο Άγγελος Μπράτης του ξεκαθάρισε πως δεν ήταν καθόλου ευγενικό αυτό που έγινε, ενώ νωρίτερα είδαμε και την Ξένια να ξεσπά σε κλάματα.

GNTM 3: Χάος στο πλατό - Η φωτογραφία που ανέβασε τους τόνους

Μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να ανεβάσει για τα καλά τους τόνους και να προκαλέσει ένα σωστό χάος μέσα στο πλατό του GNTM 3, ανάμεσα σε κριτές και παίκτες. Ο Έντουαρντ, που ήταν και αυτός που είχε το αβαντάζ σήκωσε για ακόμα μία φορά θύελλα αντιδράσεων.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής του με την Ίριδα, ο Έντουαρντ έδειξε παραπάνω ενθουσιασμό και ήταν υπερκινητικός με αποτέλεσμα να «καπελώσει» την παρτενέρ του.

Εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στο σετ και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Έντουαρντ από τη μεριά του δε δίστασε να σχολιάσει πως αν έπρεπε να διαλέξει ξανά παρτενέρ θα διάλεγε τη Ρασέλ.

Το σχόλιο αυτό ενόχλησε πολύ την Ίριδα και στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης έβαλε στη θέση του τον Έντουαρντ ενώ το μέρος της Ίριδας πήρε και ο Ανδρέας ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση με την παρέα του πρώτου.

Μάλιστα κατά την είσοδο των δύο παικτών στο πλατό, ο Άγγελος Μπράτης έκανε μία παρατήρηση στον Έντουαρντ.

GNTM 3: Έξαλλος ο Ανδρέας με τον Δημοσθένη - «Θα τον πετάξω έξω από το παιχνίδι»

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έγινε πραγματικά έξαλλος με τον Δημοσθένη. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ ανάμεσά τους που υποσχέθηκε στην Ξένια να τον πετάξει πρώτος έξω από το παιχνίδι.

Ο Ανδρέας ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Δημοσθένη κατά την κριτική της φωτογραφίας του Έντουαρντ και της Ίριδας - δείτε εδώ τι συνέβη.

Όταν βρέθηκε ενώπιον των κριτών προκειμένου να πάρει τη φωτογραφία του ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να πετάξει έξω από το σπίτι τον Δημοσθένη σε περίπτωση που αποχωρήσει η Ξένια.

GNTM 3: Αυτό το ζευγάρι νίκησε στη δοκιμασία

Μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε το ζευγάρι που κατάφερε να νικήσει και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία αλλά και το διπλό αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφιση.

Μπορεί πολλά ζευγάρια να κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ένα από αυτά ωστόσο πήρε τα περισσότερα θετικά σχόλια.

Την καλύτερη φωτογραφία της σημερινής δοκιμασίας ζευγαριών είχαν σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ενώ νωρίτερα ο Ανδρέας απείλησε τον Δημοσθένη.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μετά από μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία, είδαμε τον παίκτη που τελικά αποχώρησε από το σπίτι καθώς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια στην φωτογράφιση με θέμα εναλλακτικός γάμος.

Το κόσνεπτ δυσκόλεψε πολλούς παίκτες ωστόσο δύο τα κατάφεραν. Ο λόγος για τον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο που πήραν την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

Στο τέλος, ενώπιων των κριτών βρέθηκε η Ξένια με τον Δημοσθένη και ο Παναγιώτης Πέτσας μαζί με την Ειρήνη. Τελικά από το σπίτι αποχώρησε η Ξένια, στην οποία υποσχέθηκε ο Ανδρέας πως θα πετάξει εκτός σπιτιού τον Δημοσθένη.

TAGS