Big Brother Highlights 06/10: Εντάσεις, τραυματισμοί και οι βαριές ποινές που επιβλήθηκαν σε δύο παίκτριες

Γεμάτο ανατροπές το σπίτι του "μεγάλου αδερφού"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 06/10: Εντάσεις, τραυματισμοί και οι βαριές ποινές που επιβλήθηκαν σε δύο παίκτριες

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά αρκετές εντάσεις και μεγάλοι καυγάδες με σκοπό να ανάψουν ξανά τα αίματα. Υποβλήθηκαν ποινές, δημιουργήθηκαν εντάσεις με αφορμή μια δοκιμασία και ο Γρηγόρης ξέσπασε σε κλάματα για τον άσχημο τραυματισμό του.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του "Μεγάλου Αδερφού". Άμα έχασες το επεισόδιο της Δευτέρας, δες ότι έγινε αναλυτικά εδώ.

Big Brother: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - Η επίθεση της Άννας Μαρίας στην Αφροδίτη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, άναψαν τα αίματα μέσα στο σπίτι και μάλιστα με το καλησπέρα σας! Η Άννα Μαρία έκανε μία άγρια επίθεση στην Αφροδίτη με αφορμή το γεγονός ότι χρησιμοποίησε παραπάνω χαρτί υγείας απ' όσο προβλεπόταν.

Η Αφροδίτη θεώρησε προσβλητική τη στάση της Άννας Μαρίας και ξέσπασε σε κλάματα ενώ στη συνέχεια στον καυγά μπήκε και η Σοφία μαζί με την Χριστίνα οι οποίες εννοείται πως πήραν το μέρος της Αφροδίτης.

Η Άννα Μαρία εξήγησε πως τα βάζουν συνέχεια μαζί της αλλά το κάνουν σύμφωνα με την στρατηγική τους ενώ συνέχισε να σχολιάζει την Αφροδίτη που έκανε άσκοπη χρήση χαρτιού υγείας τονίζοντάς της πως τα παίρνει επειδή νομίζει πως τα παίρνει τσάμπα. Θυμίζουμε πως η Σοφία και η Αφροδίτη θα υποστούν μία μεγάλη ποινή από τον Big Brother.

Big Brother: Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Η στρατηγική του για την Άννα Μαρία

Γεμάτο… στρατηγική είναι το σημερινό (6/10) επεισόδιο του Big Brother, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να ξεμοναχιάζει τη Σοφία Δανέζη στο δωματιάκι και τους δυο τους να μιλούν για τη στρατηγική τους, μετά τον καβγά Άννας Μαρίας και Αφροδίτης.

Αμφότεροι άρχισαν να ψιθυρίζουν για το εν λόγω επεισόδιο, με τη Σοφία να θεωρεί πως η Ψυχαράκη ενήργησε στρατηγικά, προκειμένου να στρέψει τις ψήφους αποχώρησης στην Αφροδίτη αντί της Ραμόνας, που ήταν την προηγούμενη φορά υποψήφια.

Στη συνέχεια, ο Κεχαγιάς της ανέφερε πως όταν εκείνος ψηφίζει σωστά κανείς δεν τον προσέχει και δεν του δίνει σημασία. «Με γράφετε στα αρχ... σας», είπε μαινόμενος και η Δανέζη… τον έβαλε στη θέση του, τονίζοντας πως τελικά η Άννα Μαρία είναι αυτή, που «καθαρίζει» για τις ψήφους, ενώ νωρίτερα έγινε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στην Αφροδίτη και την Άννα Μαρία.

Big Brother: Χαμός με Άννα Μαρία και Χριστίνα - Της την είπε για τα... δόντια της

Νέο φοβερό σκηνικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother με την Άννα Μαρία, η οποία αυτή την φορά «ξέσπασε» για τα μακαρόνια με κιμά στην Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία μάλιστα δε δίστασε να της την πει για τα βρώμικα δόντια της.

Σε ένα νέο περιστατικό στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», η Ψυχαράκη είχε μαγειρέψει μια δική της μερίδα με μακαρόνια με κιμά, αλλά οι συγκάτοικοί της την έβαλαν μαζί με τα υπόλοιπα μακαρόνια. Οι τελευταίοι της είπαν πως έγινε τυχαία, αλλά εκείνη δεν το πίστεψε, θεωρώντας υπεύθυνη την Χριστίνα.

Η Άννα Μαρία πήγε στη συμπαίκτριά της και της επιτέθηκε για το περιστατικό, ενώ είπε «καρακάξες» όλες τις κοπέλες σχεδόν του σπιτιού. «Πλύνε πρώτα τα δόντια σου», της απάντησε η Χριστίνα, με την Άννα Μαρία να ανασαίνει μες στο πρόσωπό της, ενώ νωρίτερα είδαμε και την στρατηγική του Κεχαγιά.

Big Brother: Η δοκιμασία που έφερε εντάσεις

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother υπήρξε μια νέα δοκιμασία για τους παίκτες, η οποία έφερε εντάσεις μεταξύ τους και στο τέλος ένας είχε τα πιο «γερά» νευρά, για να αναδειχθεί νικητής.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» είχε μια δοκιμασία για τους συγκατοίκους με έπαθλο το φαγητό, όπου έπρεπε να τρέξουν για να προλάβουν να κάτσουν στην καρέκλα, με έναν εξ αυτών κάθε φορά να μένει εκτός, μέχρι να φτάσουμε στον νικητή.

Εκείνος που επικράτησε, τελικά, ήταν ο Χρήστος Βαρουξής. Νωρίτερα, βέβαια, είχαν υπάρξει πολλοί καβγάδες, με την Άννα Μαρία - η οποία τσακώθηκε με την Χριστίνα - να βρει ακόμη μια αφορμή να επιτεθεί στην Αφροδίτη, όπως έκανε και πριν, και τον Χρήστο να τα βάζει με ορισμένους συμπαίκτες του, που θέλησαν να βγάλουν πρώτα εκείνον και τον Δημήτρη Πυργίδη από το παιχνίδι.

Με την νίκη του αυτή, ο Χρήστος θα έχει φαγητό της αρεσκείας του για πολύ καιρό, από σούσι μέχρι... γουρνοπούλα, σε προσφορά του Big Brother.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης - Ο άσχημος τραυματισμός του

το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που έφερε αντιδράσεις μέσα στο σπίτι, ο Γρηγόρης είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα από τον μεγάλο πόνο που αισθανόταν.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» είχε μια δοκιμασία για τους συγκατοίκους με έπαθλο το φαγητό, όπου έπρεπε να τρέξουν για να προλάβουν να κάτσουν στην καρέκλα, με έναν εξ αυτών κάθε φορά να μένει εκτός, μέχρι να φτάσουμε στον νικητή.

Εκείνος που επικράτησε, τελικά, ήταν ο Χρήστος Βαρουξής. Πριν τελειώσει ωστόσο το παιχνίδι ο Γρηγόρης τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να συνεχίσει ενώ ο Ζακ από τη μεριά του προσπάθησε να τον φροντίσει και να καταλάβει τι ακριβώς του συνέβη.

Big Brother: Η βαριά ποινή που επιβλήθηκε στη Σοφία και την Αφροδίτη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός δε δίστασε να επιβάλει τόσο στη Σοφία όσο και στην Αφροδίτη μία πολύ βαριά ποινή καθώς οι δυο τους παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του διαγωνισμού.

Ο Μεγάλος Αδερφός ξεκαθάρισε στις δύο διαγωνιζόμενες πως υπάρχουν στοιχεία ότι κάλυψαν τα μικρόφωνά τους. Η Σοφία ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει πως δεν κάλυψαν τα μικρόφωνά τους.

Ο Big Brother ωστόσο ήταν ανένδοτος και τους εξήγησε πως ένα κομμάτι της συνομιλίας τους δεν έχει καταγραφεί ωστόσο η Σοφία επέμεινε και ξεκίνησε να φωνάζει τόσο στην Αφροδίτη όσο και στον ίδιο τον Big Brother, τον οποίο μάλιστα προκάλεσε να της δώσει κόκκινη κάρτα.

«Χθες έγινε μία τελευταία προειδοποίηση για τα μικρόφωνά σας. Χθες στην ανακοίνωση ήμουν ξεκάθαρος. Η ανακοίνωση κρίνει το εξής. Όποιος συγκάτοικος κρύψει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνό του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση με εντολή του Big Brother».

Η Σοφία Δανέζη έγινε έξαλλη με την απόφαση αυτή του Big Brother και ο Μεγάλος Αδερφός της ζήτησε να ηρεμήσει, καθώς υπάρχουν στοιχεία και έχουν καταγραφεί όλα.

«Εφόσον παραβιάσατε έναν από τους βασικότερους κανόνες του Big Brother είστε και οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση», είπε ο Μεγάλος Αδερφός και η Σοφία Δανέζη σηκώθηκε και ξεκίνησε να φωνάζει ότι το σκηνικό αυτό είναι στημένο, ενώ νωρίτερα είδαμε τον Γρηγόρη να βάζει τα κλάματα μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό!