Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

Κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

Κανονικός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η πρεμιέρα της αγαπημένης εκπομπής γίνεται με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Εξαιρετικοί καλλιτέχνες που υπήρξαν συνοδοιπόροι του στην τέχνη και στη ζωή μιλούν για τον εμβληματικό τραγουδοποιό και τον ξεχωριστό άνθρωπο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Αφροδίτη Μάνου, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Δήμητρα Παπίου, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς («Κίτρινα Ποδήλατα»), η Μιρέλα Πάχου και η Ελισσάβετ Καρατζόλη θυμούνται, νοσταλγούν, συγκινούνται και ερμηνεύουν τις επιτυχίες του που όλοι αγαπήσαμε.

Από το «Νότο», το «Διδυμότειχο μπλουζ», τη «Σκόνη» και τον «Τούρκο στο Παρίσι» ως το «Τερατάκια Τσέπης», το «Και τι ζητάω» και το «Πόσο σε θέλω» θα απολαύσουμε ένα μελωδικό οδοιπορικό σε ένα χαρισματικό δημιουργό που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην μουσική μας ιστορία, σε ένα μουσικό αφιέρωμα μνήμης και τιμής, το πρώτο που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση, μετά την τόσο ξαφνική και τόσο άδικη απώλειά του.

Βέβαια να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό, οι επαναλήψεις των εκπομπών του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν πάνε και τόσο καλά. Δείτε εδώ τα νούμερα.

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Ραγδαίες αλλαγές στο στην Υγεία μας ρε παιδιά

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ κι αυτό γιατί ο κορωνοϊός δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ, η οποία παίζεται σε επανάληψη πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη, δηλαδή στις 03 του μήνα. Ωστόσο, τίποτα δε θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες εκπομπές.

Η πανδημία και η ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία εκπομπή με δεκάδες καλεσμένους, μουσικούς, χορευτές και γεμάτα τραπέζια φέρνει αλλαγές και μία εντελώς νέα εκπομπή θα βγει στον αέρα. Όπως θα δείτε, η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr