«Σας αγαπώ» - Η ανάρτηση της Ελένης που «τρέλανε» το Instagram

Το ιδιαίτερο μήνυμα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σας αγαπώ» - Η ανάρτηση της Ελένης που «τρέλανε» το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία «τρέλανε» για τα καλά όλους τους διαδικτυακούς της φίλους εκφράζοντάς τους τη μεγάλη αγάπη της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι σήμερα θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή ανάρτηση με σκοπό να δείξει στους followers της πόσο πολύ εκτιμά όλα τα μηνύματα και την αγάπη που της στέλνουν.

«Σας αγαπώ και το φωνάζω με τον τρόπο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη της σε αυτούς που είναι δίπλα της και τη στηρίζουν με τον τρόπο τους.

Να θυμίσουμε βέβαια πως χθες η παρουσιάστρια έκανε και μία καταγγελία για τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη - Εξαιτίας του γυναικολόγου της...

... γνώρισε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Αυτό ακριβώς δήλωσε η κορυφαία μαγείρισσα την Κυριακή 4/10 που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής DOT, του ΣΚΑΙ, όταν ερωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε για τα πρώτα της βήματα στα τηλεοπτικά πλατό, όταν το 2003 συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο άνθρωπος που τη σύστησε στη γνωστή παρουσιάστρια ήταν ο…γυναικόλογος της, ο οποίος είχε αναλάβει και την Ελένη Μενεγάκη και της μίλησε για μία πολύ ταλαντούχα μαγείρισσα που είχε εστιατόριο στην Πάρο.

Ενδιαφέρουσα ιστορία ωστόσο αποτελεί και το πώς πήρε την απόφαση να ανοίξει το δικό της εστιατόριο.

Ο σύζυγός της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι καπετάνιος και κάθε φορά που αναγκαζόταν να μείνει στο νησί τον χειμώνα ήταν το χειρότερό του. Προκειμένου λοιπόν να μη βαριέται, η γνωστή μαγείρισσα επί 3 χρόνια καλούσε κόσμο στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί και να περνούν ευχάριστα τα βράδια τους. Κάπως έτσι και μετά από προτροπές αποφάσισε να ανοίξει το δικό της εστιατόριο συνεχίζοντας την κληρονομιά που της άφησε ο πατέρας της καθότι κι εκείνος διατηρούσε στο παρελθόν το δικό του χώρο εστίασης.

«Για να τον κρατάω κάθε βράδυ είχα κόσμο στο σπίτι. Έκανα τραπέζια για να μη βαριέται. Κάθε βράδυ και διαφορετικές συνταγές. Και μου έλεγαν όλοι βρε Αργυρώ άνοιξε ένα εστιατόριο».

Δείτε στο ακόλουθο απόσπασμα ολόκληρη τη συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου