Big Brother: Τα παίρνει πίσω η Σοφία Δανέζη - Η συγγνώμη στον Μεγάλο Αδερφό

Θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τα παίρνει πίσω η Σοφία Δανέζη - Η συγγνώμη στον Μεγάλο Αδερφό

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, πρόκειται να δούμε τη Σοφία Δανέζη να μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να παίρνει πίσω όλα όσα του είπε όταν της επέβαλε την ποινή, ενώ δε δίστασε να του ζητήσει και μία ειλικρινή συγγνώμη.

Η Σοφία με την Αφροδίτη έκλεισαν τα μικρόφωνά τους και ο Big Brother τις τιμώρησε. Έτσι αυτή την Παρασκευή οι δύο παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Σοφία, όπως παρακολουθήσαμε, έγινε έξαλλη με την τιμωρία της και εκτόξευσε απειλές στην παραγωγή του ριάλιτι και στον Μεγάλο Αδελφό.

Στο αποψινό επισόδιο, όμως, η Σοφία Δανέζη δείχνει μεταμέλεια για το... λάθος της και ζητάει συγγνώμη από τον Big Brother. «Νευρίασα πάρα πολύ γιατί δεν θυμόμουν αυτό που έκανα και αντέδρασα υπερβολικά» λέει χαρακτηριστικά! Στο αποψινό επεισόδιο θα προκύψουν έξι υποψήφιοι για να εγκαταλείψουν το παιχνίδι. Δείτε εδώ και μία μεγάλη ανατροπή που ενδέχεται να δούμε στο live.

Η εξάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση θα συμπληρωθεί, με τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον ‘’Αντιδήμαρχο” Χρήστο Μακρίδη, τον Βλαδίμηρο Νικόλα και την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη.

Η τελευταία ωστόσο, ύστερα από τη δοκιμασία που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, θα κερδίσει το βέτο και θα έχει δικαίωμα να ‘’σώσει’’ έναν από τους έξι υποψηφίους προς αποχώρηση, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της.

Εισβάλλει στο σπίτι του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να δούμε να συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια του Big Brother, καθώς όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, πρόκειται να εισβάλλει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε έναν ρόλο έκπληξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και με το παραπάνω τους παίκτες και έτσι θα βρεθεί στο μπλε δωμάτιο του σπιτιού προκειμένου να τους κάνει τα ψυχογραφήματα.

Τις τελευταίες μέρες στο σπίτι επικρατεί κανονικός πανικός από τη στιγμή που ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να επιβάλει ποινή στην Αφροδίτη και την Σοφία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα το απόγευμα θα μπει στο σπίτι του Big Brother. Θα μπει με τον ίδιο τρόπο που είχε μπει και η μαμά της Αφροδίτης. Θα είναι μεγαλύτερος ο χώρος. Θα έχει ένα διαχωριστικό τοίχο από plexiglass και θα κάνει μικρά ψυχογραφήματα –συνεντεύξεις στους παίκτες».