Μαρία Σολωμού: Δεν θα πιστέψετε σε ποιον πρώην της ευχήθηκε!

Δεν είναι ούτε ο Μουζουράκης, ούτε ο Αθανασίου..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Σολωμού: Δεν θα πιστέψετε σε ποιον πρώην της ευχήθηκε!

Όταν ένα ζευγάρι χωρίσει, οι δρόμοι που θα έχουν ως επιλογή να ακολουθήσουν είναι δύο και είναι οι εξής. Είτε θα γίνουν εχθροί και άγνωστοι μεταξύ τους ρίχνοντας πίσω τους μαύρη πέτρα, είτε θα κρατήσουν φιλικές, πολιτισμένες και τυπικές επαφές. Στον χώρο της showbiz το δίλημμα παραμένει το ίδιο. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που ξέρουμε ότι επέλεξαν να γίνουν πάλι ξένοι μεταξύ τους, αλλά ούτε λίγοι δεν ήταν και αυτοί που είτε για τα μάτια του κόσμου είτε για το δικό τους καλό κρατάνε επαφές και επικοινωνία. Στην κατηγορία αυτή ανήκει η αγαπημένη μας, Μαρία Σολωμού.

Με τους πρώην που γνωρίζουμε ότι είχε η ηθοποιός, φαίνεται ότι κρατά πολύ καλή σχέση μαζί τους, ιδίως με τον Μάριο Αθανασίου, που έχουν μάλιστα και ένα παιδί. Με έναν άλλον πρώην όμως είναι που κρατάει επίσης καλές επαφές μιας και του ευχήθηκε στο instagram της για τα γενέθλια του. Δες, παρεμπιπτόντως, πόσο χρονών είναι η Σολωμού!

Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος γιόρταζε στις 6 Οκτώβρη και η Σολωμού αφιέρωσε ένα στόρι σε αυτόν με τις ευχές της. Σε περίπτωση που δεν το είχες ξανακούσει, να σου πούμε ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήταν ζευγάρι πριν πολλά χρόνια, όταν σπούδαζαν, όπως αποκάλυψαν αρκετά χρόνια πριν σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Δες παράκατω το instagram story της:

Μαρία Σολωμού και Αλέξης Γεωργούλης γενέθλια

The Voice: Η αναφορά του Πάνου Μουζουράκη στην Μαρία Σολωμού!

Πρεμιέρα είχε εχθές το The Voice of Greece και οι κριτές γύρισαν δυναμικά πίσω στις θέσεις τους! Η λαμπερή πρεμιέρα έγινε χωρίς κοινό αλλά το κέφι ήταν φυσικά ανεβασμένο! Εντύπωση μας έκανε το σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη για την Μαρία Σολωμού!

Ο Σάκης Ρουβάς παρατήρησε πως η πρώτη διαγωνιζόμενη είχε ένα τατουάζ στο χέρι της που έγραφε «Μαρία» και θέλησε να μάθει τι συμβολίζει.

Εκείνη εξήγησε πως είναι το όνομα της μητέρας της αποκαλύπτοντας ωστόσο πως αρχικά είχε ετοιμάσει να πει για πλάκα πως πρόκειται για κάποια πρώην της. Δείτε εδώ το μήνυμα που έστειλε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν την έναρξη του show

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος σχολίασε

«Δεν πειράζει είναι η δική μου πρώην» αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.