Χαρές στο σπίτι της Πάολα - Ανακοινώθηκε ότι...

Σαρώνει η τραγουδίστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Πάολα - Ανακοινώθηκε ότι...

Μεγάλες χαρές βιώνει στο σπίτι της τις τελευταίες μέρες η Πάολα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αμετανόητη». Μόλις πριν από μερικές ώρες μάλιστα ανακοινώθηκε πως το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας έχει σπάσει κάθε ρεκόρ!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με την νέα της προσπάθεια και όχι άδικα αφού τόσο το κομμάτι όσο και το βίντεο κλιπ - δείτε το εδώ - έχουν καθηλώσει το κοινό.

Με ένα εντελώς διαφορετικό τραγούδι -με στίχους που έχουν πολιτική χροιά και στέλνουν κοινωνικά μηνύματα- επιστρέφει η Πάολα.

Το καινούργιο της τραγούδι «Αμετανόητη» που ήδη έχει κάνει αίσθηση σε πρώτη μετάδοση από τα ραδιόφωνα, καυτηριάζει πολλά από τα κακώς κείμενα και την -υποτιθέμενη- πολιτική ορθότητα.

Πρόκειται για μία ακόμα δυναμική ερμηνεία της αγαπημένης τραγουδίστριας που τονίζει τη σημασία του να μην συμβιβάζεται κανείς, αλλά να διεκδικεί και να μένει πιστός σε όσα τον εκφράζουν κι αγαπά.

Αυτές είναι οι χαρές για την Πάολα

Πάολα καινούργιο τραγούδι

Πάολα: Τραγούδησε Παντελίδη και «αναστέναξε» η σκηνή

Πριν από μερικές μέρες, η Πάολα βρέθηκε στην Κύπρο όπου πραγματοποίησε ένα μικρό live. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει όλη τη σκηνή να «αναστενάξει» καθώς τραγούδησε τα κομμάτια του αγαπημένου της Παντελή Παντελίδη.

Η μεγάλη αδυναμία που είχε η Πάολα στον αδικοχαμένο τραγουδιστή είναι δεδομένη και με την κάθε ευκαιρία αναφέρεται στον καλό της φίλο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2016.

Η τραγουδίστρια κάλεσε στην πίστα τον τραγουδιστή και επιχειρηματία Αντώνη Οικονόμου και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η Πάολα και ο Κύπριος τραγουδιστής ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του τεράστιου και αγαπημένου Παντελή Παντελίδη σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα με τους θαμώνες και μεγάλους επιχειρηματίες της περιοχής να τους αποθεώνουν, ενώ αποθέωση γνώρισε και ένα βίντεο που ανέβασε η Πάολα στο Instagram της.