My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της ημέρας, Δευτέρα 12/10, η οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους.

Η Τζένη Γεωργιάδου, που συγκέντρωσε 17,9 βαθμούς, βγήκε πρώτη ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αρετή Λις με 15 βαθμούς.

Ωστόσο, τον τελικό λόγο έχουν πάντα οι παίκτριες του show, οι οποίες αποφάσισαν πως νικήτρια θα είναι τελικά η Τζένη, αφού είχε την πιο υψηλή βαθμολογία. Ενώ, στην τελευταία θέση για βρέθηκε η Άρτεμις με 7,3 βαθμούς.

Νωρίτερα, όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να κρίνει την εμφάνιση της Κάτιας Φουρτούνη, ξέσπασε λέγοντας πως βλέπει εμφανίσεις που κάνουν το 50-60% του γυναικείου πληθυσμού, ενώ την βαθμολόγησε βάζοντας της μονάδα.

Η Κάτια, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της με την Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται στο πλευρό της, η οποία στην αρχή ανακοίνωσε μια νέα αποχώρηση παίκτριας.

Σοφιάννα Σπίνουλα: Η αλήθεια της αποχώρησης της από το My style rocks - «Στην καρέκλα κοιμόμουν»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it”, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6/10 η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από την αποχώρηση της από το My style rocks.

Η χορεύτρια και influencer, μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση της να φύγει από το ριάλιτι μόδας, παρόλο που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

«Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει να κάνει με κούραση ή πίεση, γιατί είμαι σκυλί στην δουλειά μου. Την αφήνω, όμως, όταν δεν υπάρχει σπίθα, όταν δεν έχω κάτι να πάρω ή κάτι άλλο να δώσω. Ήμουν η πιο παλιά εκεί μέσα. Αλλά όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, το αφήνω εκεί και βάζω μια τελεία. Δεν μ’ αρέσει να είμαι μέτρια.

Γενικά εγκεφαλικά είχα φύγει από την τρίτη εβδομάδα. Στην αρχή είχα μπει δυναμικά. Αν έβλεπες πίσω στην καρέκλα, κοιμόμουν. Ήρθε η ώρα… Δεν είχα θέμα με κριτές και παίκτριες, νομίζω ήταν καθαρά ότι δεν τραβούσε άλλο για μένα. Ήταν πολύ χρονοβόρα τα γυρίσματα, πολλές ώρες», είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Σπίνουλα. Δείτε πως ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη την αποχώρηση της.