Πάμε Δανάη: Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο έκανε η κόρη της Θεοδωρίδου στην Μπάρκα

Κοσμεί το πλατό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο έκανε η κόρη της Θεοδωρίδου στην Μπάρκα

Ένα απίστευτο δώρο έκανε η μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, στην Δανάη Μπάρκα, το οποίο και κοσμεί το πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η 26χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του Τάκη Μπέτα μπορεί να έχει σπουδάσει νομική αλλά αγαπάει την ζωγραφική και δημιουργεί διάφορους πίνακες. Έναν από αυτούς λοιπόν έστειλε στη νέα παρουσιάστρια.

Την αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Η @kris_betta_ μου, μας ομόρφυνε το πλατό με τις καρδιές της, τα χρώματα της, τον πινακα της και την ενέργεια της!!» έγραψε στη λεζάντα της.

Να σημειώσουμε ένα απίστευτο ξεκαρδιστικό περιστατικό, όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής "Πάμε Δανάη", παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα δεν μπορούσε να φάει ούτε μπουκιά από το φαγητό του Απόστολου Ρουβά.

Δύσκολες στιγμές για την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη στο Mega

Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο καλές για τη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή της στο Mega, Πάμε Δανάη, αφού τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν να υποχωρούν.

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή 8/10 εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα όχι απλά δεν κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά της πρωινής ζώνης αλλά για την ακρίβεια βγήκε και τελευταία ανάμεσα στην μάχη των πρωινών εκπομπών.

Στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ποσοστό 6,3%, ίσως το πιο χαμηλό που έχει κάνει μέχρι σήμερα από την στιγμή που βγήκε η εκπομπή της στον αέρα του Mega.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 9,5
  • Open: Ευτυχείτε 13,0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 13,1

Το κανάλι σαφώς δεν θα λάβει υπόψη μια άτυχη ημέρα, αφού πιστεύει εξαιρετικά στο φρέσκο αυτό πρόσωπο.

Δείτε εδώ πόσο έκαναν σε τηλεθέαση εχθές οι Άγριες Μέλισσες! Ανατίναξαν τα μηχανάκια της AGB!