GNTM 3: "Χαμός" με Δημοσθένη - Παναγιώτη! «Σκουπίδι χώμα έγινα»

Αφορμή στάθηκε η Ρασέλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3:

Χαμός επικράτησε την ώρα της φωτογράφισης ανάμεσα στον Δημοσθένη και τον Παναγιώτη στο GNTM 3. Οι δυο παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού έχουν κόντρα και δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Στο σετ συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς την Ρασέλ, με τον Παναγιώτη να γίνεται έξαλλος και να ξεσπάσει μπροστά σε όλους.

«Είναι έλλειψη σεβασμού προς το δικό σου πρόσωπο. Εγώ έμαθα στο σπίτι μου τι σημαίνει σεβασμός, δεν ξέρω εσύ τι έμαθες. Είμαι εγώ διπρόσωπος;» δήλωσε ο Παναγιώτης, με τον Δημοσθένη να απαντά «Εγώ είμαι straight. Ξεφορτώσου με τώρα. Σκουπίδι χώμα έγινα. Αν ξαναμιλήσεις για τις αρχές μου, θα έχουμε άλλα θέματα».

Δείτε εδώ το απίστευτο κράξιμο προς το πρόσωπο του Δημοσθένη, από τους συμπαίκτες του.

GNTM 3: Ατελείωτα καρφιά στον Δημοσθένη - "Δεν έχει καμία θέση εδώ, πουλάει θέατρο!"

Ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί αρκετά, αν όχι περισσότερο από όλους, στο σπίτι του GNTM, είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Η αλήθεια είναι ότι με τη πρώτη ματιά δεν σου πάει το μυαλό ότι είναι, ή θα γίνει, μοντέλο σύντομα μιας και έχει κερδίσει μόνο την ταυτότητα του.. γύπα! Όντας, λοιπόν, ένας άντρας με αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά όχι αρκετό model material, έχει σηκώσει από τη πρώτη κιόλας μέρα μια θύελλα αντιδράσεων και "καρφιών".

Πράγματι, οι χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί προς το πρόσωπο του μόνο καλούς δεν τους λες, ιδιαίτερα μετά το χθεσινό (06/10) επεισόδιο που οι κριτές αποφάσισαν να τον κρατήσουν έναντι της Ξένιας. Εξωφρενικά πυρά εκτοξεύθηκαν από τους περισσότερους παίκτες έκτοτε, και ιδιαίτερα από τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας δήλωσε: «Από τη στιγμή που τον βλέπω ότι μου πουλάει τσαμπουκά, θα του πουλήσω τσαμπουκά και θα τον στείλω από εκεί που ήρθε! Εδώ πέρα δεν έχει καμία δουλειά! Καμία κυριολεκτικά! Ο Δημοσθένης για μένα έχει μόνο τη φάτσα του γύπα. Το γεγονός ότι είσαι 29 χρονών, θες να το παίξεις ώριμος και βγαίνει από το στόμα σου σαν άντρας μια κουβέντα και δεν την κάνεις… κότα».

Φαίνεται η κόντρα Ανδρέα-Δημοσθένη να μην έχει σταματημό!

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης συμπλήρωσε: «Ξεκάθαρα όλοι θα πάμε εναντίον του Δημοσθένη γιατί όλοι θεωρούμε ότι δεν έχει θέση εδώ πέρα. Κάθεται και γράφει ρήμες στο σπίτι του GNTM αντί να κάθεται να μάθει να ποζάρει. Του λείπει ο σωματότυπος, του λείπει το πρόσωπο, του λείπουν πολλά! Ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και σκέφτεται μόνο την πάρτη του. Το ψέμα πάει σύννεφο! Πουλάει θέατρο»

Δείτε τι δήλωσε για όλα αυτά ο Δημοσθένης: