Big Brother: Η Ραμόνα έριξε... χυλόπιτα στον Γρηγόρη - «Σε βλέπω φιλικά»

Πως το πήρε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Ραμόνα έριξε... χυλόπιτα στον Γρηγόρη - «Σε βλέπω φιλικά»

Μια απίστευτη χυλόπιτα έριξε η Ραμόνα στον Γρηγόρη στο σημερινό 14/10 επεισόδιο του Big Brother. Του είπε πως τον βλέπει φιλικά, ενώ νωρίτερα, είχε γίνει έξαλλη μαζί του και παραμένει να είναι λόγω της συμπεριφοράς του.

Πιο συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη θέλησε να… βάλει στη θέση του τον συμπαίκτη της και να κάνει σαφή τη θέση της απέναντι της.

«Όταν είναι κάτι φιλικό, είναι κάτι φιλικό. Το να με πειράξεις, είναι κάτι… Μου το είχες πει από το πρωί ότι «θα σε πάρω αγκαλιά και θα σου κάνω έτσι». Πειράγματα, ναι. Άμα ήσουν στη θέση σου και έβγαινε αυτή η μπαρούφα, άμα καθόσουν εσύ στη θέση σου όπως κάθεσαι τώρα και δεν μιλάς με καμία, δεν καυλ@ντίζεις με καμία και δεν παίζεις με καμία, τότε να πω πως, ναι, το παιδί δεν έκανε τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά,

«Αλλά μόνος σου λες. «Έβγαλα ζήλιες εκεί, έκανα αυτό, μίλησα με τη μία, μίλησα με την άλλη». Και έχω ακούσει και άλλη να λέει πως έχεις δηλώσει εσύ ότι εγώ σε γουστάρω, αλλά η Σοφία είναι ο τύπος σου. Και το είπες αυτό στη Σοφία» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη και συνέχισε «Έχω έρθει ποτέ εγώ να σου πω κάτι τέτοιο; Εντάξει, τι νόμιζες; Ότι είσαι γύπας και θα την γλυτώσεις έτσι χωρίς καμία παρεξήγηση; Τι νόμιζες ότι πας να την πέσεις σε όλες και δεν θα σου συμβεί τίποτα;». Γιατί όμως έγινε νωρίτερα έξαλλη μαζί του και τη Ραϊσα;

Big Brother: "Άδειασε την Ραμόνα η Σοφία - "Είσαι κομπλεξικιά και ζηλεύεις!"

Στα "μαχαίρια" η Σοφία Δανέζη με την Ραμόνα στο αποψινό επεισόδιο Big Brother! Πριν καλά καλά ξεκινήσει το νέο επεισόδιο οι δυο παίκτριες τσακώθηκαν έντονα.

Συγκεκριμένα η Σοφία κάθεται στο κρεβάτι της και λέει στους συγκάτοικους της: «Τις γνώμες τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Υπάρχουν γνώμες και γνώμες…. Δεν θα γυρίσω και να πω ότι ο Παναγιώτης είναι ο πιο διπρόσωπος άνθρωπος που έχω γνωρίσει…»!

Και τότε μπουκάρει η Ραμόνα και της λέει με ύφος: «Σοφία έλεγες κάτι για εμένα;»!

Η Σοφία της είπε ναι και τότε έγινε χαμός! Και η Ραίσα άδειασε την Ραμόνα!

«Ζηλεύεις κορίτσι μου; Εγώ δεν αλλάζω παρέες, εγώ μία είχα αυτή που ήτανε. Εσύ προσπάθησες με τον Γρηγόρη αλλά αυτή η ξεφτίλα που πήγες να κάνεις δεν σου βγήκε. Από την 5η-6η μέρα που έχουμε μπει ασχολείσαι μαζί μου.
Να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου γιατί δεν με ξέρεις. Εγώ μεγάλωσα με οικογένεια, με αρχές. Απαξιώ να σε ακούσω. Λες ψέματα, είσαι μια ψεύτρα. Είσαι μια γυναίκα που ζηλεύει. Είσαι μια κοπέλα κομπλεξικιά. Κρίμα, γιατί είσαι πολύ όμορφη. Δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από εσένα. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί θα βγεις έξω και θα δεις τη συμπεριφορά σου και τι έχεις κάνει και θα καταλάβεις πόσο λάθος είσαι. Όταν θα βγεις όμως, ό,τι σου αντιστοιχεί αυτό θα πάρεις».

Κσοφία big brother