Έπεσε unfollow από τον Νίκο Μουτσινά στο instagram - Τι συνέβη;

Όλα στην φόρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε unfollow από τον Νίκο Μουτσινά στο instagram - Τι συνέβη;

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο unfollow που είχε πέσει από τον Νίκο Μουτσινά στο instagram και τότε μάλιστα είχε συζητηθεί αρκετά, αφού βρέθηκε στην εκπομπή του και τον ρώτησε το γιατί!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κοιτάς ποιος σε ακολουθεί και ποιος επώνυμος σε έχει κάνει unfollow;

Μουτσινάς τσουρός unfollow

Ξέρω ποιοι με ακολουθούν αλλά φαντάζομαι πως πολλοί δεν θα με ακολουθούν πια και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Ο Νίκος Μουτσινάς με είχε κάνει unfollow, για παράδειγμα, όταν πήγα καλεσμένος στην εκπομπή του του το είπα αλλά από ότι είδα δεν με ακολούθησε ξανά. Τουλάχιστον τήρησε την επιλογή του, σεβαστό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για το unfollow στον Κώστα Τσουρό - Ποιος ο λόγος που το έκανε

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό όταν ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να δώσει απάντηση στο μεγάλο unfollow προς τον Τσουρό! Ο παρουσιαστής τον ρώτησε ευθέως αν έχει κάποιο πρόβλημα με τα social media!

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του, και μίλησε για όλα, πρώτα όμως θέλησε να τον ρωτήσει γιατί δεν τον ακολουθεί πια!

Χαρακτηριστικά είπε, «Ρε συ Νίκο, με το Instagram πως τα πας; Εμένα γιατί με έχεις κάνει unfollow; Θέλω εδώ μπροστά στον κόσμο να πεις γιατί με έχεις κάνει unfollow».

Τότε εκείνος του απάντησε, «Τα πάω πολύ καλά και δεν κάνω unfollow. Δεν ισχύει. Δεν έχω κάνει unfollow. Παιδί μου δεν βλέπετε που βγαίνουν κατά καιρούς κάποιοι κατατρεγμένοι celebrities και λένε ότι έκανε το Instagram τους, unfollow; Το ζούμε, χτυπιόμαστε. Ρε Κώστα στο ορκίζομαι. Δεν θα είχα πρόβλημα να σου πω γιατί σε έκανα unfollow, γιατί βαρέθηκα να σε βλέπω να πηγαίνεις διακοπές και εγώ να κάθομαι σπίτι μου. Δεν ισχύει αυτό. Δεν ισχύει, δεν ξέρω γιατί έγινε, εγώ δεν κάνω unfollow».

Ωστόσο οι δυο τους συνέχισαν στο επόμενο θέμα με τον Κώστα Τσουρό να λέει, "Εγώ δεν έφυγα τρέχοντας από τον ΑΝΤ1. Εσύ έτρεξες;"

Ο Μουτσινάς τότε του απάντησε, "Εγώ… με τρέξανε, δεν έφυγα εγώ. Δεν φεύγω. Μία φορά έχω φύγει, φιλιά. Εσύ θα ξαναγύριζες στη Φαίη και γιατί έφυγες από τη Φαίη;" και τον άλλο να του απαντά, "Την Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ. Επειδή την αγαπάω πρέπει να είμαστε πάντα μαζί; Έφυγα γιατί αποφάσισα ότι μετά από δύο χρόνια ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή είχα πει ότι το Πρωινό είχε hard gossip συγκριτικά με την εκπομπή που κάνουμε τώρα. Γενικά, το Πρωινό μια χαρά είναι. Θα ξαναέκανα πρωινό και θα ξαναδούλευα με την Φαίη".

Δείτε εδώ τι νούμερα είχε κάνει τότε που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ο Κώστας Τσουρός!