Έφυγαν εκτός Αθηνών Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Που πηγαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγαν εκτός Αθηνών Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Εκτός Αθηνών έφυγαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και καλή παρέα. Το ζευγάρι επισκέφθηκε την Ήπειρο και οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους είναι μαγικές.

Οι δυο τους λατρεύουν τις εξορμήσεις, όταν βρίσκουν χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ειδικά να κάνουν extreme sports, αφού και οι δυο αγαπούν την άθληση.

Παρά λοιπόν άκρως φθινοπωρινό καιρός ταξίδεψαν στην Ήπειρο για να απολαύσουν τη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως ράφτινγκ και κατάβαση σε καταρράκτη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος ταξίδι

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στους λογαριασμούς τους στο Instagram, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές τους.

Δείτε φωτογραφίες και από τις μαγικές διακοπές που έκαναν στο νησί των ανέμων. Περπατούσαν και η δημοσιογράφος δεν του έριξε ούτε μια ματιά. Κοιτούσε συνέχεια σε ένα σημείο.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανακαίνισαν το σαλόνι στο σπίτι τους! Ονειρικό το τζάκι τους

Το σπίτι τους μας έδειξαν πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το ζευγάρι, μας έδειξε το εσωτερικό του με μια φωτογραφία από το σαλόνι του, που είναι εντυπωσιακό. Το τζάκι ειδικά, είναι ονειρικό για το χειμώνα.

Και οι δυο είναι καθημερινοί χρήστες του Instagram και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλές στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Τις εξορμήσεις τους, αλλά και τις τρυφερές τους στιγμές.

Πριν από την καραντίνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας είχαν αποκαλύψει ότι θα κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.

Μάλιστα, το σαλόνι τους είναι πολύ ζεστό, όσον αφορά την διακόσμηση και τα χρώματα που επικρατούν σε αυτή. Ενώ, το τζάκι θα είναι τέλειο για το χειμώνα.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι εκτός από τη ζωή, θα είναι μαζί όπως φαίνεται και στο ίδιο κανάλι. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη νέο σπίτι