Απασφάλισε η Ελένη για το «κόψιμο» των εκπομπών της από τον ALPHA

Το αυστηρό σχόλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Ελένη για το «κόψιμο» των εκπομπών της από τον ALPHA

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με την απόφαση του ALPHA να "κόψει" από την ιστοσελίδα του όλες τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια απασφάλισε για το συγκεκριμένο ζήτημα με ένα σχόλιο που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή.

Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω», είπε η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές μέρες στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, όπου η απουσία της κάμερας του ALPHA ήταν ηχηρή.

Μια αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Παρτώλης σήμερα Παρασκευή μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως εξαφανίστηκαν όλες οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του Alpha.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της λαμπερής παρουσιάστριας ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση. Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ.

Με αυτόν τον τρόπο απασφάλισε η Ελένη Μενεγάκη για το "κόψιμο" των εκπομπών της από τον ALPHA

Σε πρόσφατη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για την απουσία των εκπομπών της από το site του Alpha.

«Δεν χρειάζεται απάντηση… Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Ο ALPHA παραγκωνίζει την Ελένη Μενεγάκη - Παρασκήνιο αποκάλυψη

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ένα πολύ καυτό παρασκήνιο πίσω από την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, o Alpha έχει αποφασίσει προς το παρόν να "παραγκωνίσει" την παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε λοιπόν το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε δηλώσεις σε όλα τα κανάλια και η αλήθεια είναι ότι η απουσία της κάμερας του ALPHA σχολιάστηκε αρκετά. Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες το πρωί έστειλε τα φιλιά της στην παρουσιάστρια, ωστόσο οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού πέρασαν το θέμα πολύ διακριτικά.

Έτσι, σύμφωνα με το Έλα Χαμογέλα, δόθηκε εντολή από το κανάλι να βρεθεί μία κάμερα του ALPHA στην εκδήλωση αλλά να μην βρεθεί στις δηλώσεις που θα έκανε αργότερα η παρουσιάστρια.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» δήλωσε από τη μεριά της η Ελένη Μενεγάκη.