Big Brother Highlights 16/10: Ο έξαλλος Μικρούτσικος, η εξομολόγηση της Ραϊσα και η αποχώρηση με κλάματα

Όσα είδαμε στο χθεσινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights 16/10: Ο έξαλλος Μικρούτσικος, η εξομολόγηση της Ραϊσα και η αποχώρηση με κλάματα

Χθες 17/10, παρακολουθήσαμε ακόμη ένα live του Big Brother, το οποίο είχε από όλα. Τον Αντρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξαλλος, μια αποχώρηση με κλάματα, αλλά και μια συγκλονιστική εξομολόγηση της Ραϊσα για τη ζωή της.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τεντωμένο σχοινί στο σπίτι του Big Brother. Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν σήμερα ενώπιων του Ανδρέα Μικρούτσικου και εξομολογήθηκαν τα πάντα για τη σχέση τους.

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπήρξε για την Άννα Μαρία και τη Σοφία στο Big Brother, με τις δύο να μη σταματούν τον καβγά, που ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο κι ένα μεγάλο κομμάτι της συνομιλίας τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προβάλλεται στο live.

Ο έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με τα κορίτσια και θέλησε να μάθει ορισμένες πληροφορίες για την κόντρα τους, καθώς και για το πώς αυτή έφτασε μέχρι την κορύφωσή της χθες (15/10), με την Άννα Μαρία να είναι αρκετά πιο επιθετική, κάνοντας λόγο για «στρατιωτάκια της Σοφίας».

Η Σοφία φαίνεται πως… μαζεύτηκε, βλέποντας πως τελικά η Άννα Μαρία είχε δίκιο, σχετικά με τα λόγια, για την οποία την κατηγόρησε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει γνώμη για τη συμπαίκτριά της. Οι δυο τους, πάντως, έφυγαν αρκετά πιο ήσυχες, σε σύγκριση με το πώς μπήκαν, με την κουβέντα με τον Μικρούτσικο μάλλον να βοηθά.

Big Brother: Η live δοκιμασία άφησε «άφωνους» τους παίκτες

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους πως θα χρειαστεί να κάνουν live μία δοκιμασία προκειμένου να αναδειχθεί ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας. Μόλις άκουσαν οι παίκτες τι πρέπει να κάνουν, έμειναν άφωνοι.

Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στο σαλόνι και τότε ο Μεγάλος Αδερφός έδωσε εντολή στον Πυργίδη και τον Χρήστο Μακρίδη να πάνε να φέρουν ένα πακέτο μέσα από το δωμάτιο επικοινωνίας.

Το πακέτο είχε μέσα μπαλόνια. Οι παίκτες έπρεπε να ρουφήξουν τον αέρα και να βρουν το μπαλόνι που είχε μέσα το ήλιο. Οι δύο παίκτες που θα τα έβρισκαν θα ήταν και οι δυο που θα διεκδικούσαν την αρχηγεία.

Τελικά, οι δύο που κέρδισαν την ιδιαίτερη αυτή δοκιμασία του Big Brother, ήταν η Ραμόνα και η Σοφία Δανέζη.

Βέβαια αξίζει να δείτε και τα καυτά πλάνα που διέρρευσαν με τη Σοφία και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Big Brother: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Να το κόψετε αυτό...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα θέμα που τον έχει κάνει πραγματικά έξαλλο. Ο παρουσιαστής μίλησε για τις στημένες ψηφοφορίες και ζήτησε από τον κόσμο να "κόψει" τα μηνύματα που του στέλνει.

O Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στα social media του Big Brother και τότε ο παρουσιαστής αποφάσισε να περιγράψει ένα περιστατικό που τον ενόχλησε αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε για την προηγούμενη ψηφοφορία από την οποία αποχώρησε ο Βλαδίμηρος. Μετά το τέλος του live του έστειλαν αρκετά μηνύματα στο facebook, μέσα από τα οποία του εξέφραζαν τα παράπονά τους για το αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθάρισε πως η διαδικασία είναι διαφανής και πως όλοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

«Ράγισε» καρδιές η Ραΐσα - Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής της

Η Ραΐσα βρέθηκε στο δωμάτιο και σχημάτισε τη δική της γραμμή της ζωής. Η διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε τα πάντα και ανέλυσε την συγκλονιστική ιστορία της ζωής της με τα λόγια της να «ραγίζουν» τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ραΐσα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει στην ζωή της, από το διαζύγιο των γονιών της, στην μετακόμισή της στην Ελλάδα και στον πρώτο της έρωτα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δουλειές που έκανε, για το bullying που δέχθηκε στην Ελλάδα από έναν εργοδότη της αλλά και για τον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά πριν από λίγο καιρό.

Η κορύφωση ήρθε όταν ο Big Brother την έστειλε στο μπλε δωμάτιο όπου συνάντησε τη μητέρα της και ξέσπασε σε κλάματα.

Ξεκαθάρισαν τη σχέση τους Ραμόνα και Χρήστος

Η Ραμόνα και ο Χρήστος βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και μεταξύ άλλων προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν τη μεταξύ τους σχέση και αν τελικά είναι ζευγάρι, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσπαθεί να τους πείσει να πουν την αλήθεια.

Στην αρχή ο παρουσιαστής επικαλέστηκε την ειλικρίνεια της Ραμόνα και εκείνη του είπε πως θεωρεί τον Χρήστο πολύ ωραίο άνδρα αλλά είναι κάπως μικρός για εκείνη, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε πως ο έρωτας δεν κοιτάζει χρόνια.

Από τη μεριά του ο Χρήστος είπε πως δεν βλέπει ερωτικά τη Ραμόνα αλλά σαν φίλη του καθώς θεωρεί πως είναι ένας άνθρωπος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε κανονικό θρίλερ και το αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανείς!

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Χρήστος Βαρουξής, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η Σοφία Δανέζη και η Ραμόνα Μοροσάνου ήταν οι πέντε υποψήφιοι, μετά από μια ψηφοφορία-«θύελλα» μεταξύ των παικτών, αφού ο Ζακ μέσω του βέτο έσωσε τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Έτσι λοιπόν, όπως βγήκε από την ψηφοφορία, η Αφροδίτη ήταν εκείνη που έκλεισε πίσω της την πόρτα του Big Brother και επέστρεψε στην οικογένεια της.