«Λύγισε» το διαδίκτυο με την... έγκυο Βικτώρια Καρύδα

Η φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της πριν 7 χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την... έγκυο Βικτώρια Καρύδα

Η Βικτώρια Καρύδα κατάφερε να «λυγίσει» το διαδίκτυο με μια φωτογραφία της, από την περίοδο που ήταν έγκυος στο ένα από τα δυο παιδάκι της.

Μπορεί το μοντέλο να πέρασε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της με τη δολοφονία του συζύγου της, ωστόσο καταφέρνει και χαμογελάει ξανά για χάρη των δυο παιδιών της.

Από το λεπτό της δεν βγαίνει στιγμή ο Γιάννης Μακρής και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες τους.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η Βικτώρια Καρύδα δημοσίευσε στο προφίλ της μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, από την περίοδο που ήταν έγκυος και είχε φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όπως ήταν λογικό οι φίλοι της στο διαδίκτυο έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση με τα πιο τρυφερά λόγια.

Βικτώρια Καρύδα έγκυος

«Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα στην απόφαση για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Μετά από δύο χρόνια, βγήκε επιτέλους η απόφαση για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και η Βικτώρια Καρύδα ήταν παρούσα στο δικαστήριο. Αργότερα, μιλώντας στις κάμερες δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα ενώ ξεκαθάρισε πως αισθάνεται δικαιωμένη με την απόφαση.

Μετά και από την εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλε στον κατηγορούμενο για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης τιμώρησαν οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών τον 32χρονο κατηγορούμενο που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Επιπλέον, του επέβαλλαν ποινή 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για οπλοχρησία και οπλοφορία.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στον 36χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, στον οποίο το Δικαστήριο επίσης δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Και σήμερα η Βικτώρια Καρύδα ήταν παρούσα στην δικαστική αίθουσα, η σύζυγος του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή. Συγκινημένη άκουσε την απόφαση, ευχαρίστησε την έδρα και στη συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά των οικείων της.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για εμένα είναι ο καλύτερος δικηγόρος, και η Μαριάννα. Ευχαριστώ την αστυνομία για τη δουλειά που έκανε. Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Ο άνδρας μου είναι εδώ, τα βλέπει και τα ακούει, κι ότι ήθελε ο άνδρας μου, αυτό έγινε», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.