Δημόσια έκκληση στο διαδίκτυο από τη Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση στο διαδίκτυο από τη Φαίη Σκορδά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση στο διαδίκτυο, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων για ένα άτομο που την έχει πραγματικά ανάγκη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι θέλησε να αξιοποιήσει την δημοτικότητά της προκειμένου να θίξει ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Αυτή είναι η δημόσια έκκληση που έκανε η Φαίη Σκορδά στο διαδίκτυο

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους, εάν μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά ένα κοριτσάκι του Δημοτικού που πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στις ΗΠΑ.

Φαίη Σκορδά δημόσια έκκληση

Θυμίζουμε βέβαια πως σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για τον ALPHA και την Ελένη Μενεγάκη.

Φαίη Σκορδά: Με βαθύ μπούστο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 - Ξυπνάει άγριες διαθέσεις

Μια απίστευτη εμφάνιση έκανε στην σημερινή εκπομπή Πρωινό η Φαίη Σκορδά με το λεοπάρ πριν στο σύνολό της να ξυπνάει άγριες διαθέσεις!

Η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz - δείτε εδώ την διατροφή της - και φροντίζει να το αναδεικνύει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φωτογραφίες από την σημερινή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Φαίη Σκορδά εμφάνιση πρωινό

Φαίη Σκορδά Πρωινό

Έπεσε μπροστά στις κάμερες του ΑΝΤ1 η Φαίη - Έντρομοι οι συνεργάτες της

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Πρωινού, στον σταθμό ΑΝΤ1, όταν η Φαίη Σκορδά έπεσε στο πάτωμα! Οι συνεργάτες της στην αρχή κατατρόμαξαν αλλά όταν την άκουσαν να γελάει κατάλαβαν πως δεν έχει χτυπήσει πουθενά.

Για την ακρίβεια, η Φαίη έχασε την ισορροπία της όταν το τακούνι της γόβας της έσπασε. Παρά το γεγονός πως έπεσε μπροστά στις κάμερες το αντιμετώπισε με πλάκα, γέλασε, σηκώθηκε και συνέχισε την ροή της εκπομπής της. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Δείτε εδώ, επίσης, ποιος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την εκπομπή Πρωινό με μια ανάρτηση στο instagram.