Απρόσμενο περιστατικό στο Happy Day - «Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αυτό σίγουρα δεν περίμενε να το δει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απρόσμενο περιστατικό στο Happy Day - «Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σήμερα το πρωί, ένα απρόσμενο περιστατικό που έλαβε χώρα στον αέρα του Happy Day, ήταν αρκετό για να κάνει την Σταματίνα Τσιμτσιλή να «παγώσει» ολόκληρη, μιας και το θέαμα που αντίκρισε ήταν κάτι παραπάνω από σουρεαλιστικό.

Συγκεκριμένα, ένας συνεργάτης της παρουσιάστριας αποφάσισε να της κάνει έκπληξη και να εισβάλλει στο πλατό ντυμένος... κότα. Ναι καλά διαβάσατε, κότα.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος εισέβαλε στο πλατό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη! «Άνοιξε το Τριώδιο;» αναφώνησαν με χιούμορ η ομάδα της παρουσιάστριας. Ενώ η ίδια αποκάλυψε στη συνέχεια ένα παρασκήνιο με την Ελένη Τσολάκη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Λευτέρη γιατί ντύθηκες έτσι; Η Παλιαλέξη σε έντυσε έτσι; Από τότε που η Τσολάκη έλεγε τον καιρό, ήθελε να την πείσει να λέει τον καιρό ντυμένη νοσοκόμα, πυροσβέστης και… σε έντυσε εσένα κότα;». Δείτε εδώ και ένα περιστατικό που έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ουρλιάζει.

Λευτέρης Μητσόπουλος Happy Day

"Πλακώθηκαν" μπροστά στην κάμερα του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς

Απίστευτες στιγμές απολαύσαμε σήμερα στην εκπομπή Happy Day. H ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή "πιάστηκε" στα χέρια, με την παρουσιάστρια να "πλακώνεται" με τον Κώστα Φραγκολιά.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3 με τα αυτοκίνητα. Όλοι οι συνεργάτες της λοιπόν, μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και η φωτογράφιση ξεκίνησε.

Αφού λοιπόν πιάστηκαν στα χέρια για τις ανάγκες της φωτογράφησης, άρχισαν να τραγουδούν και να ποζάρουν με χαμόγελο.

Αφού βέβαια πιάστηκαν στα χέρια για τις ανάγκες του concept, άρχισαν να τραγουδούν και να ποζάρουν με χαμόγελο.

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ανατρέπει όλα για το Bachelor - "Η Σία δεν είναι η νικήτρια!"

Τις προηγούμενες ημέρες το μοναδικό πράγμα που ακούμε αναφορικά με το "The Bachelor" είναι το ποια θα είναι η νικήτρια. Φήμες θέλουν την Σία Βοσκανίδου να είναι η μεγάλη νικήτρια του και πως είναι η κοπέλα που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” θέλησε να δώσει μια απάντηση σχετικά με το spoiler που αφορά τη νικήτρια του “The Bachelor”.

«Το καλό ρεπορτάζ για το “Bachelor” θα το ακούτε εδώ. Η Σία δεν είναι νικήτρια, μπορεί και να είναι στο τέλος, αλλά σίγουρα τώρα δεν είναι γιατί είναι τέσσερις – πέντε φιναλίστ. Οπότε δεν έχει κανείς την μαντική ικανότητα», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα της Σίας στο παιχνίδι!