Χαμός στο διαδίκτυο με τη νέα φωτογραφία της κόρης της Βάσως Λασκαράκη

Είναι αξιολάτρευτη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο διαδίκτυο με τη νέα φωτογραφία της κόρης της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία με την κόρη της και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μικρή Εύα έχει προκαλέσει σωστό χαμό σε όλο το διαδίκτυο!

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην κόρη της. Η αλήθεια είναι βέβαια πως μόνο μία φορά έχουμε δει το πρόσωπο της μικρής Εύας - δείτε εδώ.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία πολύ στοργική μαμά και έτσι χθες βράδυ πέρασε την ώρα της με την μικρή της, παίζοντας παιχνίδια. Μάλιστα, μοιράστηκε και ένα πολύ ξεχωριστό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους και οι αντιδράσεις, έπεσαν "βροχή"!

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη που έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες η Βάσω Λασκαράκη γιόρτασε τα γενέθλιά της. Δείτε εδώ το παθιασμένη φιλί που της έδωσε ο σύζυγός της.

Στιγμιότυπα από το τεράστιο σαλόνι στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz οι οποίοι λατρεύουν να περνάνε χρόνο με τους φίλους τους, είτε κάνοντας τα ταξίδι, είτε να κάθονται στο σπίτι με τον σεφ να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί. Μάλιστα, σε μερικά στιγμιότυπα είδαμε το τεράστιο σαλόνι τους.

Χθες το βράδυ, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους μερικούς φίλους, όπου έφαγαν και στη συνέχεια χαλάρωσαν στο σαλόνι παίζοντας, αλλά και συζητώντας.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη, όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορες στιγμές τους.

Στις στιγμές αυτές λοιπόν, είδαμε το τεράστιο σαλόνι που έχει στο σπίτι του το ζευγάρι, το οποίο συνδέεται και με την κουζίνα που θα δεις παρακάτω. Οι τοίχοι είναι λευκοί, ο καναπές μπεζ με ένα τεράστιο σαν τραπέζι, τραπεζάκι σαλονιού, ενώ έχουν και τέλειο τζάκι.

Κάθε γωνιά του σπιτιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή - δείτε εδώ το δωμάτιο στο οποίο έχει όλα τα ρούχα της.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρη Σουλτάτος σαλόνι σπιτιού