Big Brother: Έντρομοι οι παίκτες μετά την ανακοίνωση ότι..

Απαιτούν να τηλεφωνήσουν στην οικογένεια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Έντρομοι οι παίκτες μετά την ανακοίνωση ότι..

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός θα ανακοινώσει κάτι στους παίκτες που θα φέρει τα πάνω κάτω. Μετά την ανακοίνωση θα απαιτήσουν όλοι να καλέσουν επειγόντως τις οικογένειες τους, να βεβαιωθούν πως όλοι οι δικοί τους στον "έξω κόσμο" είναι καλά. Τι είναι αυτό όμως που θα τους τρομοκρατήσει τόσο πολύ;

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην εκπομπή "Ευτυχείτε" ο Μεγάλος Αδερφός θα τους ανακοινώσει την τραγική εξάπλωση του κορωνοιού στην χώρα μας και πώς τα κρούσματα οδεύουν να φτάσουν τα 1000.

Όπως ήταν αναμενόμενο, θα επικρατήσει πανικός στο σπίτι μετά από αυτήν την είδηση και όλοι θα επιμείνουν να μιλήσουν έγκαιρα στις οικογένειες τους. Ειδικότερα, ο Χρήστος Μακρίδης, εφόσον είναι ο μοναδικός που έχει παιδί. Δείτε εδώ την πανέμορφη σύζυγο του. Ένα αντίστοιχο επεισόδιο προβλήθηκε και στην Γερμανία, μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων.

big brother ανακοίνωση

Δείτε το απόσπασμα:

Big Brother: Η απόφαση του Μεγάλου Αδερφού έφερε ταραχή μέσα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους την απόφασή του, να αλλάξει σημαντικά την διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτή η απόφαση του, έφερε μεγάλη ταραχή μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε όλους στο σαλόνι και ανακοίνωσε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα βγουν πριν ακόμα προλάβουν να παίξουν οι παίκτες για το βέτο.

Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε να «κάψει» καμία ψήφο και να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες με πάθος για τη διεκδίκηση του βέτο. Νωρίτερα, τσακώθηκε η Άννα Μαρία με τον Πυργίδη.

Big Brother - Mega Spoiler: Νέος καυγάς μέσα στο σπίτι - Ποιοι παίκτες βρίσκονται στα "μαχαίρια";

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το νέο επεισόδιο του Big Brother, η εκπομπή Love it έκανε ένα Mega Spoiler σχετικά με δύο παίκτες που ξαφνικά βρίσκονται στα "μαχαίρια". Σήμερα το βράδυ θα δούμε ακόμα έναν μεγάλο καυγά ο οποίος θα φέρει ταραχή στο σπίτι.

Λίγες μέρες μετά την έκρηξη της Σοφίας - δείτε εδώ πώς την σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - δύο ακόμα παίκτες φτάνουν τη σχέση τους στα άκρα και τσακώνονται πολύ σοβαρά.

Ο λόγος για τη Χριστίνα η οποία θα ξεκινήσει καυγά με τον Γρηγόρη.

Εκείνη τον κατηγορεί ότι είναι «όπου φυσάει ο άνεμος» και όπως είναι φυσικό εκείνος αντιδρά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

Επίσης σήμερα θα δούμε τους παίκτες να παίζουν για το βέτο καθώς και μία τρομερή εξομολόγηση από τη Ραμόνα για τη ζωή της.