Όμηρος σε τράπεζα η Αντιγόνη Ψυχράμη - Της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όμηρος σε τράπεζα η Αντιγόνη Ψυχράμη - Της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, μίλησε η Αντιγόνη Ψυχράμη με το σύζυγο της, Δημήτρη Μακαλιά. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως την έπιασαν όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο.

«Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου. Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδη με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεια σε τραπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο.

Τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ. Μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησα να παθαίνω τις κρίσεις πανικού», ανέφερε η Αντιγόνη Ψυχράμη. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, έζησαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Συγκινήθηκαν στον αέρα του Open

Σίσσυς Χρηστίδου είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη για το αγαπημένο ζευγάρι, ένα υπέροχο βίντεο για τη ζωή τους, τη σχέση τους και το παιδί τους. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν έκρυψαν τα δάκρυα του!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν συγκινημένοι και με δυσκολία προσπαθούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Άλλωστε είναι full in love μετά απο 15 χρόνια σχέσης!

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Δεν μας χρειάζεστε τώρα, τα είδατε, αυτοί είμαστε, φιλάκια», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.