Πρωινό: Άρρωστη η Λίτσα Πατέρα - Η ανακοίνωση της Φαίης

Ποιος ο λόγος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Άρρωστη η Λίτσα Πατέρα - Η ανακοίνωση της Φαίης

Εκτός πλατό του Πρωινού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Λίτσα Πατέρα όπως ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά, καθώς είναι λίγο άρρωστη!

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο λαιμός της έχει επιδεινωθεί λιγάκι και για να μην γίνει χειρότερα προτίμησε σήμερα να ξεκουραστεί.

Δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως είπε! Ανανέωσε το ραντεβού της για την Δευτέρα! Εμείς να της ευχηθούμε με την σειρά μας, περαστικά!

Να υπενθυμίσουμε πως ούτε για την Φαίη Σκορδά είναι καλή μέρα σήμερα αφού έγινε γνωστό πως το STAR της έστειλε εξώδικο! Δείτε εδώ τον λόγο!

Τρομοκρατημένη η Λίτσα Πατέρα - Έζησε έναν εφιάλτη στο ίδιο της το σπίτι! Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Στον αέρα του Πρωινού σήμερα η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε την λαχτάρα που βίωσε το Σαββατοκύριακο στο ίδιο της το σπίτι και το πόσο τρομοκρατημένη και απροστάτευτη ένιωσε.

Την ώρα της στήλης της, λέγοντας τα ζώδια στον αέρα της Φαίης Σκορδά, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο εξοχικό της σπίτι, το οποίο και επισκέφθηκε το διήμερο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό για την διάρρηξη στο σπίτι της

«Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω "κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει", έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω.Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω, μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα;. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι μάλλον είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό, κάποιος που δούλευε εκεί γύρω, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα κι έφυγε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος.

Της αποκαλύψεως, φαίνεται πως ήταν σήμερα το Πρωινό αφού και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε επισκεφθεί τσιγγάνα που της είπε το φλιτζάνι! Δείτε εδώ τι ανέφερε

Δείτε στο βίντεο την αποκάλυψη και τις σημερινές προβλέψεις των ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα: