Βάσω Λασκαράκη: Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε viral στο Instagram

Πανικός στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε viral στο Instagram

Ο αγαπημένος σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, αποφάσισε να σχολιάσει μία φωτογραφία που του κίνησε το ενδιαφέρον στο Instagram, και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, η αντίδρασή του κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και ο σεφ, είναι εξαιρετικά ενεργοί στα social media και έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε να ανεβάζουν μαζί στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή. Δείτε εδώ το επικό βίντεο που ανέβασαν οι δυο τους πριν από μερικές μέρες.

Αυτό είναι το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, που έγινε viral στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα total black look και κρατάει ένα λουλούδι στο χέρι.

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε και την αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου ο οποίος έγραψε «Το κορίτσι του Μάη... τον Οκτώβρη».

Σίσσυ Χρηστίδου σχόλιο Σουλτάτος

Για δείπνο χωρίς τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία φαίνεται πως χθες βράδυ απόλαυσε το δείπνο της χωρίς τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά με τις φίλες της.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο ο καθένας προσπαθεί να περνάει μέρος του ελεύθερου χρόνου του με την παρέα του.

Έτσι, χθες βράδυ η Βάσω Λασκαράκη, συναντήθηκε με τις φίλες, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο απαθανατίζεται το υπέροχο δείπνο τους. Βέβαια πριν από μερικές μέρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου. Δείτε το εδώ.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Παθιασμένο φιλί στο στόμα για Σουλτάτο και Λασκαράκη - Φωτογραφίες από το βράδυ των γενεθλίων της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας η Βάσω Λασκαράκη έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους, την κόρη της και φυσικά τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες και σε μια από αυτές καταγράφηκε το πιο παθιασμένο τους φιλί.

Τρεις, όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι τούρτες που έσβησε στα γενέθλιά της η Βάσω Λασκαράκη και όλες όπως φαίνεται από τα χεράκια του αγαπημένου της Λευτέρη!

Φωτογραφίες από την βραδιά γενεθλίων της Βάσως Λασκαράκη - Το παθιασμένο φιλί

Σουλτάτος λασκαράκη γενέθλια