Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Έγινε γνωστό...

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Έγινε γνωστό...

Χαρές έχουν στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ο οποίο έφυγε από τη ζωή μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο, ο μικρός αδερφός του συνεχίζει το όνειρο του, καθώς μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μουσικής.

Το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εκτός του ότι μοιάζει πολύ στην εξωτερική εμφάνιση με τον τραγουδιστή, του μοιάζει και φωνητικά, έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο έγιναν γνωστά. Ο αδερφός του Παντελή θα βγάζει σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι και την ανακοίνωσε έκανε η Πωλίνα Φιλίππου η οποία πρόσφατα έγινε μαμά.

Παντελής Παντελίδης αδερφός τραγούδι

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ανατριχίλα! Έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Παντελή

Ανατρίχιασε με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Έβγαλε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή και συγκίνησε.

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του, ωστόσο, η οικογένεια του δεν τον ξεχνάει λεπτό και συχνά βλέπουμε να κάνουν διάφορες αναρτήσεις εις μνήμην του στα social media.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης - ο οποίος έγινε δεύτερη φορά μπαμπά - θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του Παντελή, χωρίς να γράψει τίποτα, αφού η εικόνα... μιλάει από μόνη της.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Instagram Παντελή

Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με το βίντεο πριν το θάνατο του

Ρίγη συγκίνησης προκλήθηκε στο διαδίκτυο με το βίντεο του Παντελή Παντελίδη πριν το θάνατο του. Αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες και προκάλεσε ανατριχίλα, καθώς ο αείμνηστος τραγουδιστής λείπει από όλους.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο καλλιτέχνης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Χθες λοιπόν, με αφορμή την ημέρα του μήνα, η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγός του αδερφού του, Τριαντάφυλλου, έκανε τους διαδικτυακούς της να συγκινηθούν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε με τεράστια επιτυχία.

Ενώ, την ίδια ημέρα παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Έφερε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης θάνατος τροχαίο

Να σημειώσουμε πως η Σοφία Βοσκανίδου, η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη τραγούδησε στο The Bachelor, ένα από τα τραγούδια του.