Big Brother - Highlights 27/10: Η "τρελαμένη" Άννα Μαρία, η βαριά ποινή και τα ξεσπάσματα των παικτών

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights 27/10: Η

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 27/10 επεισόδιο του Big Brother, καθώς είδαμε "τρελαμένη" από τα νεύρα της την Άννα Μαρία, με τον Μεγάλο Αδελφό να της επιβάλει βαριά ποινή. Από την άλλη ωστόσο, είχαμε και ξεσπάσματα των παικτών μέσα στο σπίτι.

Big Brother: Εκτός εαυτού ο Χρήστος Μακρίδης - Το ξέσπασμά του για την Άννα Μαρία

Ο καυγάς της Άννας Μαρίας και του Χρήστου Μακρίδη συνεχίστηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother. Ο Αντιδήμαρχος, μιλώντας στους συμπαίκτες του βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού, και ξέσπασε δημόσια για την Άννα Μαρία που κοιμάται ακόμα στο σαλόνι.

Οι δυο τους χθες αναμετρήθηκαν για τα καλά και οι φωνές δεν έλειψαν σε καμία περίπτωση. Ο Αντιδήμαρχος συνέχισε τη σκέψη του και κατηγόρησε ξανά την Άννα Μαρία που δε θέλει να κοιμηθεί με τίποτα στο δωμάτιο των αγοριών.

Ο Αντιδήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού και δικαιολόγησε τη στάση του λέγοντας πως βρίσκονται σε ένα ριάλιτι και θα πρέπει να μάθουν να ζουν σαν συγκάτοικοι και να συμβιβάζονται. Κατηγόρησε την Άννα Μαρία πως το παίζει κατατρεγμένη για να την λυπηθούν και πως βρίσκει.. παρηγοριά στο πρόσωπο του Γρηγόρη αφού κανείς πλέον στο σπίτι δεν την αντέχει.

Ο Χρήστος Μακρίδης τόνισε πως στο ριάλιτι πήγε μόνο για το χρηματικό έπαθλο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ είμαι επιχειρηματίας, δεν είμαι κανένας τσοπάνης, παράτησα τις επιχειρήσεις και την οικογένεια μου για να είμαι εδώ". Δείτε εδώ και τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα για το ροζ βίντεο.

Η Ραΐσα την έπεσε στον Γρηγόρη - Άνοιξε την πόρτα ενώ έκανε μπάνιο

Η Ραΐσα δε δίστασε να την πέσει κανονικά στον Γρηγόρη ενώ εκείνος έκανε μπάνιο. Η Ραΐσα δε δίστασε να του ανοίξει την πόρτα και να του ζητήσει να μπει κι εκείνη μέσα για να κάνει μπάνιο μαζί του.

Οι σπόντες και τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν με το Γρηγόρη να την προκαλεί να κάνουν μπάνιο μαζί κι εκείνη να του λέει πως έχει κάνει μπάνιο και να απαντά με δική της πρόταση για αύριο το πρωί.

Όταν εκείνη τόνισε στο Γρηγόρη πως κάνει μπάνιο με το μαγιό, ένα ακόμη υπονοούμενο έπεσε στο... τραπέζι λέγοντας της "έλα εσύ και θα δούμε πώς θα κάνεις μπάνιο".

Τα αίματα άναψαν όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα του ντους κι ενώ τον ρώτησε αν είχε βγάλει κάτι από πάνω κι εκείνος αρνήθηκε φάνηκε να της δείχνει... κάτι, ενώ εκτός εαυτού βρέθηκε και ο Χρήστος Μακρίδης.

Χαμός στο σπίτι - Ξήλωσε τις πόρτες για να φύγει η Άννα Μαρία

Κανονικός χαμός επικράτησε στο σπίτι του Big Brother, με την Άννα Μαρία να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση μετά τον καυγά της με τον Χρήστο Μακρίδη, να ουρλιάζει και να προσπαθεί να βγει από το σπίτι, ξηλώνοντας τις πόρτες.

Η Κρητικιά δικηγόρος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τα λεγόμενα του Χρήστου Μακρίδη - δείτε εδώ - που την παρουσιάζουν σαν κάποια που ζητά λύπηση με αποτέλεσμα να ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει. Φώναζε πως "το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι" κι ενώ η Ραμόνα προσπαθούσε να τη σταματήσει εκείνη την έσπρωξε και συνέχισε να φωνάζει πως δεν αντέχει κανέναν μέσα στο σπίτι και πως είναι όλοι άχρηστοι.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν μάζεψε όλα της τα πράγματα και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Η πόρτα φυσικά ήταν κλειστή κι εκείνη άρχισε να κοπανιέται για να καταφέρει να την ανοίξει. Ο Big Brother πήρε θέση και της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο δι***λο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι» συμπλήρωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τέλος, ενώ χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother, η Άννα Μαρία φώναζε πως «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Τεταμένες οι σχέσεις Σοφίας και διδύμων - «Ούτε καλημέρα...»

Τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις στο σπίτι του Big Brother, ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τα δίδυμα σε σημείο που δεν θέλει ούτε την καλημέρα τους, ενώ οι εντάσεις δεν λείπουν ήδη από το πρωί που ξυπνάνε.

Η Σοφία Δανέζη βγήκε το πρωί στον κήπο να απλώσει τα ρούχα της ενώ εκεί καθόταν ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Ραμόνα. Όταν ο Χρήστος της είπε "καλημέρα" εκείνη απόρησε και τον ρώτησε με ύφος "τι είπες;" τονίζοντάς του πως δεν λέει σε όλους καλημέρα.

Το ακριβές... παρασκήνιο και το λόγο της έντασης ανάμεσα στη Σοφία και τα δίδυμα δεν τα γνωρίζει κανείς αλλά όπως φαίνεται η ο λόγος ήταν ο έξαλλος πανηγυρισμός τους όταν αποχώρησε η Χριστίνα.

Η βαριά ποινή που επέβαλε ο Big Brother στην Άννα Μαρία για το ξέσπασμά της

Όπως όλα δείχνουν, η Άννα Μαρία μάλλον υπολόγισε χωρίς τον.. ξενοδόχο όταν ξέσπασε και μάζεψε βαλίτσες να φύγει. Ο Βig Brother πήρε θέση και της ανακοίνωσε τις συνέπειες.

Η συμπεριφορά της παραβαίνει τους κανονισμούς του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η ποινή της να είναι να βγει αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση, όπως και να μην της επιτραπεί να συμμετέχει στη δοκιμασία βέτο. Επίσης, σε περίπτωση που παραμείνει στο παιχνίδι μετά το live της Παρασκευής δεν θα έχει το δικαίωμα της ασυλίας ούτε και την επόμενη εβδομάδα.

Η ποινή που επέβαλε ο Μεγάλος Αδελφός είναι δίκαιη όμως από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως... χαλαρή.