Big Brother - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει το βέτο!

Ξέρουμε και που θα δώσει ασυλία...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει το βέτο!

Στην σημερινή εκπομπή "Ευτυχείτε" ο Γιάννης Πουλόπουλος ανακοίνωσε ποιος παίκτης απο το Big Brother θα κερδίσει το βέτο και την ασυλία!

Οι σχέσεις στο Big Brother έχουν αναστατωθεί αρκετά και οι εντάσεις δεν λείπουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο παίκτης που θα κερδίσει το βέτο είναι ο Ζακ! Μάλιστα θα προτιμήσει να μην σώσει κανέναν παίκτη και θα κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του! Αυτή είναι η φωτογραφία που κόπηκε στο μοντάζ καθώς κρίθηκε ακατάλληλη!

Έγινε διαρροή για το Big Brother - Το πρώτο φιλί Δανέζη και Κεχαγιά θα παρακολουθήσουμε στις...

Μια απίστευτη διαρροή έγινε για το Big Brother και συγκεκριμένα για την σχέση της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά. Θα ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί απόψε στις 11 το βράδυ.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Love It, μετά από έναν άσχημο καβγά τους, στον οποίο θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες θα έρθουν πολύ κοντά και θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί στο στόμα.

Η Σοφία Δανέζη ωστόσο να σημειώσουμε πως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Big Brother: Tα πλάνα ¨φωτιά¨ της Δανέζη και του Κεχαγία κάτω από τα σκεπάσματα

Αρκετά είναι τα «απαγορευμένα» πλάνα που έχουμε δει μέσα στο σπίτι του Big Brother, με ένα ακόμη να βγαίνει στην επιφάνεια με πρωταγωνιστές να είναι αυτή τη φορά η Δανέζη με τον Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα ένα έvτονο καβγά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν αρχικά… κάτω από τα σκεπάσματα να κάvουν τα δικά τους, ωστόσο η έvταση δεν άργησε να ξεσπάσει.

«Δεν ξέρω με τι μιλάω…Ούτε μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε. Αυτός ο τρόπος δε μου ταιριάζει στη ζωούλα μου, ούτε να μιλάμε και να κάνουμε χαβαλέ. Αν συνειδητοποιήσω ότι είσαι αυτό που πας να βγάλεις. Δεν σε ξέρω καθόλου τελικά. Μήπως όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο; Τώρα βλέπω έναν άλλον. Λυπάμαι πολύ. Φίλε τελειώσαμε», είπε φανερά ενοχλημένη η Σοφία, με τη σκηνή να θεωρείται «χωρισμός».