Νέες φωτογραφίες στο instagram της Μενεγάκη - Δεν της έκανε πάλι like η Λιλίκα Παντζοπούλου

Ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες φωτογραφίες στο instagram της Μενεγάκη -  Δεν της έκανε πάλι like η Λιλίκα Παντζοπούλου

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο νέες φωτογραφίες της και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως για ακόμα μια φορά η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου, δεν της έδωσε το like! Αλλά υπάρχει λόγος...

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι φανατική ακόλουθος της νύφης της αλλά έχει έναν κανόνα! Δεν κάνει ποτέ like σε διαγωνισμούς της πρώην παρουσιάστριας! Γι'αυτό λοιπόν δεν έκανε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες στο instagram της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίες instagram

Ελένη Μενεγάκη ψώνια Αθήνα

Να υπενθυμίσουμε πως εχθές η Ελένη είχε τα γενέθλιά της και η τούρτα της έκλεψε τις εντυπώσεις! Δείτε την εδώ.

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό ενώνει την μητέρα του Ματέο με τη νύφη της, Ελένη

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.

Συγκεκριμένα, καιρούς δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν διαφωνίες, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, αφού ανταλλάσουν συχνά μηνύματα μέσω Instagram με καρδιές και λουλούδια.

Μερικά μάλιστα βλέπουν και το φως της δημοσιότητας αφού η Λιλίκα Μαντζίκα -όπως είναι το πατρικό όνομα της- είναι αρκετά ενεργή και σχολιάζει το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις ένωσε πέραν όλων των άλλων και η αγάπη τους για τον Μάκη Παντζόπουλο, με την πεθερά της παρουσιάστριας να αποσύρει τις όποιες ενστάσεις της, αφού είδε πόσο εκείνη αγαπάει τον γιο της. Δείτε και το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα.

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας

Η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην μαγευτική Άνδρο εννοείται με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Στο προφίλ της στο instagram μάλιστα δημοσίευσε μια τους φωτογραφία που... προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Μάκη, την πολύ τρυφερή... αντίδραση θα έλεγε κανείς.

Η Λιλίκα Παντζόπουλου φημίζεται για την λατρεία που έχει στην Ελένη Μενεγάκη και τις αναρτήσεις της και συχνά κάνει την εμφάνισή της είτε με like είτε με κάποιο σχόλιο. Αυτή την φορά γέμισε καρδιές το προφίλ της παρουσιάστριας του ALPHA όταν είδε τον γιο της να στέκεται στο πλευρό της μικρής Μαρινούλας!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στην οποία και αντέδρασε η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη αντίδραση μητέρας Ματέο Παντζόπουλου σε φωτογραφία της