Συγκλονίζει συνεργάτης της Ελένης - «Όταν την είδα να λυγίζει...»

Φοβερή εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει συνεργάτης της Ελένης - «Όταν την είδα να λυγίζει...»

Ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη και συγκλόνισε με τα λόγια του για την τελευταία εκπομπή της μεγάλης παρουσιάστριας, ξεκαθαρίζοντας πως αισθάνθηκε κάπως όταν την είδε να λυγίζει στον φακό.

Ο λόγος για τον Πέτρο Συρίγο, ο οποίος πέρυσι μαγείρευε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και βρισκόταν εκεί όταν είπε το αντίο της στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτά είπε ο Πέτρος Συρίγος για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

-Έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό, πριν από 4 χρόνια σχεδόν, μέσα από την παρουσία σου στην τηλεόραση και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τι “γεύση” έχεις σήμερα από αυτό;

Ήμουν ένας άνθρωπος που προσπαθούσα να τραβήξω σέλφι και βίντεο με το κινητό μου και δεν μπορούσα να το κάνω, ντρεπόμουν, δεν μου έβγαινε να τραβήξω φωτογραφία τον εαυτό μου και να μιλήσω σε μια κάμερα. Σκέψου να είμαι μπροστά σε 9 κάμερες, να έπρεπε να μιλήσω και ν’ απευθυνθώ στον κόσμο που ήταν απέναντί μου και κάθεται να με βλέπει.

Ήταν δύσκολο το κομμάτι αυτό, αλλά είχα τεράστια δασκάλα δίπλα μου, την Ελένη Μενεγάκη, στην οποία οφείλω ευχαριστώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να βγάλω τον εαυτό μου έξω, να δείξω ακριβώς αυτό που είμαι, τον χαρακτήρα μου.

Ελένη Μενεγάκη Συρίγος

-Με ποιο τρόπο το κατάφερε αυτό;

Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ πώς το έκανε. Ακόμα και τώρα, που έχει σταματήσει η συνεργασία μου με την Ελένη, βλέπω και ζω πράγματα, που λέω ότι είχε δίκιο σε κάτι που μου είχε πει, που όταν είσαι μέσα σε αυτό δεν το καταλαβαίνεις. Αυτό γίνεται πράξη, ακόμα και τώρα που δεν συνεργάζομαι με την Ελένη.

-Σου λείπει η Ελένη Μενεγάκη;

Ήμουν 3 χρόνια με την Ελένη, ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να βγω στο “γυαλί”, οπότε είναι λογικό να μου λείπει, την έβλεπα 3 χρόνια κάθε μέρα.

-Θα ήθελες να συνεχίσεις μαζί της;

Η Ελένη θα ήθελε; (γέλια)

-Υπάρχει λόγος να μην ήθελε;

Όχι, αστειεύομαι, είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, την οποία έχουμε ακόμα, είμαι ο τελευταίος σεφ που είχε... Ήμουν στο κλείσιμο της εκπομπής, με όλα τα παραλειπόμενα, τα δάκρυα κι όλη τη στεναχώρια.

-Το έζησες από κοντά, πώς ήταν οι στιγμές εκεί, πέρα από τον τηλεοπτικό φακό;

Εγώ δεν έχω εμπειρία στην τηλεόραση, αλλά το να βλέπεις την Ελένη να λυγίζει μπροστά σου... Αισθάνθηκα κάπως, παρόλο που δεν έχω άποψη για την τηλεόραση. Αισθάνθηκα άβολα, με συνεπήρε όλο αυτό, παρόλο που τη γνώριζα μόνο 3 χρόνια.

-Έχετε επαφή, μιλάτε;

Ναι, έχουμε επαφή, όχι καθημερινή.

-Πώς είναι, πώς περνάει;

Δεν έχουμε συζητήσει τέτοια. Δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

Θοδωρής Μισόκαλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για την αδερφή του Ελένη - «Υπάρχουν κάποιες...»

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση.

Οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις και εκτός από αδέρφια είναι και πολύ καλοί φίλοι που μοιράζονται τις σκέψεις τους. Ενώ, πολλές φορές ο ένας παίρνει την γνώμη του άλλου.

Χθες λοιπόν που η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι με την οικογένεια της, ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε:

«Υπάρχουν και κάποιες αγκαλιές που δε θα χωριστούν ποτέ. Χρόνια πολλά αδερφούλα μου!».

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη