Ο ALPHA πριν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την Μελέτη την εξαφάνισε από το πρόγραμμα

Ντοκουμέντο απόδειξη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ALPHA πριν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την Μελέτη την εξαφάνισε από το πρόγραμμα

Πριν ακόμη καλά καλά βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη», ο ALPHA πήρε την απόφαση να την εξαφανίσει από το πρόγραμμα.

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.. Το έγραψαν όλα τα σάιτ ότι η Ελεονώρα αποχωρεί από το Alpha. Συμβαίνουν αυτά. Ξεκίνησε κάτι ωραίο, αλλά όπως και στον έρωτα, μπορεί να μην έχει την καλύτερη εξέλιξη», είπε η Ναταλία Γερμανού, μεταξύ άλλων με την είδηση να επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά.

Και ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Αlpha,, στο επίσημο πρόγραμμα της Δευτέρας στο σάιτ του καναλιού, η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξαφανίστηκε και στη θέση της στις 11.00 πήρε η εκπομπή «Alpha παντού», που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Αν μπει λοιπόν κανείς στο επίσημο πρόγραμμα στο σάιτ του καναλιού, η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξαφανίστηκε και τη θέση της πήρε η εκπομπή «Alpha παντού», που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Ώρα για μελέτη ALPHA

Νίκος Μάνεσης: Ο αποχαιρετισμός όλο νόημα για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη»

Ένα "καρφί" όλο νόημα πέταξε ο Νίκος Μάνεσης, όταν αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές της εκπομπής του σήμερα το πρωί. Ο παρουσιαστής όπως φαίνεται θέλησε να αναφερθεί στο τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη».

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ παίρνει διαζύγιο με τον ALPHA, με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού της Κάντζας Μαρία Νικόλτσιου να παίρνει την θέση της.

Μόλις λοιπόν ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με Μάνεση» και πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, είπε ε νόημα:

«Γεια σας παιδιά! Στην κυρία πάμε… Φιλιά, τα λέμε! Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μην χανόμαστε».

Αμηχανία στο πλατό του Έλα χαμογέλα για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Έγινε μία κουβεντούλα με τον Νίκο Μάνεση»

Αμηχανία επικράτησε για λίγα λεπτά στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα, με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στον Νίκο Μάνεση, το οποίο δεν ήταν πολύ... καλό.

Συγκεκριμένα, μετά το βίντεο που πρόβαλλαν στον αέρα με τον Νίκο Μουτσινά και το facetime που έκανε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της εκπομπής «έσκασε» η αποκάλυψη.

«Γιατί δεν παίρνουμε και εμείς τον Νίκο Μάνεση ρε παιδιά;», ήταν τα λόγια του Παύλου Σταματόπουλου, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντάει ξαφνιασμένη: «Αμήχανο, έχουμε κάνει μία προσπάθεια επικοινωνίας. Έγινε μία κουβεντούλα δεν είναι πολύ εύφορο το έδαφος. Εντάξει, είναι ενημέρωση… Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο σου λέω… Δεν το βρήκε πολύ χαριτωμένο όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν ήθελε να αναφερθεί στο τηλεφώνημα που έγινε ανάμεσα τους, ωστόσο μετά την ατάκα που ειπώθηκε δεν γινόταν να μην μιλήσει.

Έλα χαμογέλα Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψη για Νίκο Μάνεση