Απασφάλισε η Νικολέττα Ράλλη για την επιστροφή της στην τηλεόραση - «Από εμένα είναι όχι»

Ξεκάθαρη η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Νικολέττα Ράλλη για την επιστροφή της στην τηλεόραση - «Από εμένα είναι όχι»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη απασφάλισε σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, ξεκαθαρίζοντας πως βαριέται όλα τα κόνσεπτ και πλέον λέει σε όλα όχι.

Η Νικολέττα Ράλλη εξήγησε πως προς το παρόν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό της ωστόσο αν κάποια στιγμή επιστρέψει θα το κάνει με κάτι τελείως διαφορετικό.

"Όταν με δείτε θα φροντίσω να είναι κάτι τελείως διαφορετικό!

Στην ελληνική τηλεόραση έχουμε το ίδιο concept εκπομπής επί πέντε και απλά αλλάζει ο παρουσιαστής (το έχω κάνει και εγώ). Από εμένα είναι όχι!

Βαριέμαι!", έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια που εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνει έναν νέο ρόλο στη ζωή της, αυτόν της μητέρας.

Φυσικά, η Νικολέττα Ράλλη αναφέρεται στα "πρωινά", καθώς μία τέτοια εκπομπή παρουσίαζε και η ίδια στο παρελθόν. Δείτε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει 4 μήνες μετά τη γέννα της κόρης της.

Νικολέττα Ράλλη εκπομπή

Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της!

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές αφορούσε τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε τότε ότι πήρε συνολικά 28 κιλά κατά τη διάρκεια της κυήσεως της. Ωστόσο, όπως βλέπουμε μέσα από τα social media της, η ίδια έχει χάσει αρκετά κιλά τέσσερις περίπου μήνες μετά την γέννηση της κορούλας της. Δείτε ακόμα την όμορφη μαμά να ποζάρει στο κρεβάτι μαζί με την κορούλα της!

Δείτε τη σχετική απάντηση της Νικολέττας Ράλλη:

Νικολέττα ράλλη κιλα

Στο χειρουργείο η Νικολέττα Ράλλη - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Νικολέττα Ράλλη καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο ενδέχεται να τη στείλει στο χειρουργείο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η γέννα της συνοδεύτηκε με ένα πρόβλημα.

Όπως ανέφερε σε παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων σε story, έχει πολύποδα στις φωνητικές της χορδές, με συνέπεια να βρίσκεται σε αφωνία εδώ και αρκετό διάστημα. Έγραψε επίσης ότι μάλλον θα υποβληθεί και σε χειρουργείο για να τον αφαιρέσει.

Ο πολύποδας των φωνητικών χορδών είναι ένας σαφώς αφορισμένος σχηματισμός, στρογγυλός, ερυθρός και λείος. Χαρακτηριστική θέση εμφάνισής του είναι στο μέσο των φωνητικών χορδών.Νικολέττα ράλλη επέμβαση