GNTM: Ξέσπασε η Σπυρούλα Κάιζερ - «Με έλεγαν φάλαινα, ότι δεν έχω...»

Η πρώην παίκτρια μίλησε ανοιχτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Ξέσπασε η Σπυρούλα Κάιζερ - «Με έλεγαν φάλαινα, ότι δεν έχω...»

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Σπυρούλα Κάιζερ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και μεταξύ άλλων ξέσπασε για τα άσχημα σχόλια που άκουσε όπως το «φάλαινα».

«Παρακολουθώ το GNTM έχει πολύ δυνατά μοντέλα, πιστεύω ότι θα κερδίσει αγόρι. Η Ρασέλ έτσι είναι, της αρέσει να μιλά έξω από τα δόντια. Δε θα την κρίνω εγώ δεν είμαι κατάλληλη» είπε χαρακτηριστικά για το νέο κύκλο του ριάλιτι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή της λέγοντας, «Έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια. Ότι είμαι φάλαινα, και δεν κάνω για το μοντελινγκ. Έχω ακούσει πολλά». Από την άλλη, πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα για την ηλικία του.

Σπυρούλα Κάιζερ: Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε μίνι φόρεμα και "κόλασε" τα πλήθη!

Η Σπυρούλα Κάιζερ "κόλασε" για μία ακόμη φορά τα πλήθη! Η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε μίνι φόρεμα και τους άφησε όλους "ξερούς"!

Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες παίκτριες που είδαμε φέτος στο γνωστό ριάλιτι του Star και σίγουρα ξεχώρισε, τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όσο και με τον χαρακτήρα της που τους κέρδισε όλους ήδη από την οντισιόν της.

Η Σπυρούλα Κάιζερ είναι κανονική "φωτιά" και δε διστάζει να το δείξει. Σε βραδινή της εμφάνιση, κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας των φωτογράφων με το μίνι φόρεμά της.

Πιο εκρηκτική από ποτέ η Σπυρούλα Κάιζερ, "έλαμψε" για μία ακόμη φορά. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει.

σπυρούλα gntmφόρεμα κάιζερΣπυρούλα Κάιζερ μίνι

GNTM 3 Spoiler: Πρόδωσε την αποχώρησή του με ένα Insta Story

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων GNTM 3. Ένας διαγωνιζόμενος δεν πρόσεξε αρκετά και πρόδωσε την αποχώρησή του με ένα insta story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως είναι γνωστό τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον από το διαδίκτυο και έτσι ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος, ο οποίος είναι και από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι, αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Σήφη Φαραντάκη, ένα από τους αγαπημένους παίκτες του Twitter. Ο Σήφης λοιπόν αποχώρησε από το παιχνίδι και η σελίδα Soula Glamorous ανακάλυψε πως ξεχάστηκε και έβαλε insta story.

Σε αυτή τη φάση τα γυρίσματα του GNTM έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι απέχουν από τα social media για να μην προδώσουν τις εξελίξεις του ριάλιτι. To story που ανέβασε κατά λάθος ο Σήφης Φαραντάκης μας αποκάλυψε την αποχώρησή του.

Οι followers του φαίνεται πως εντόπισαν γρήγορα την κίνηση του λογαριασμού του, ενώ ο ίδιος έδρασε αστραπιαία κατεβάζοντας το story προτού καν αποκαλυφθεί το περιεχόμενό του. Δείτε εδώ ποιο είναι το φαβορί σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου.

GNTM Σήφης

TAGS