«Πάγωσαν» στον αέρα του MEGA - Ανακοινώθηκε ο θάνατος

«Μάγκωσε» η Δανάη Μπάρκα και δεν ήξερε τι να απαντήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάγωσαν» στον αέρα του MEGA - Ανακοινώθηκε ο θάνατος

Καλεσμένη στο Πάμε Δανάη ήταν η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, για να συζητήσουν πώς θα διατηρήσουμε την ψυχική μας ηρεμία εν μέσω δεύτερου lockdown. Ωστόσο, «πάγωσαν» παρουσιάστρια και πάνελ στο MEGA όταν έμαθαν πως η καλεσμένη τους βίωσε πρόσφατα έναν θάνατο.

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα στη ζωή μας… Συγγνώμη, απλά πριν τρεις μέρες βίωσα την απώλεια ενός πολύ δικού μου προσώπου, οπότε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή είναι ένα δώρο και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη κάθε στιγμή, ακόμα και σε μια δύσκολη συνθήκη, γιατί έχουμε τα εφόδια», εξομολογήθηκεη Σάντυ Κουτσοσταμάτη.

Η Δανάη Μπάρκα που στην αρχή της εκπομπές συγκίνησε, τα «έχασε» και της είπε συλλυπητήρια.

Δανάη Μπάρκα: Καταρρέει το Πάμε Δανάη στο Mega - Τι συμβαίνει

Πολύ άσχημα είναι δυστυχώς τα πράγματα για τη νέα πρωινή εκπομπή του Mega με την Δανάη Μπάρκα. Στα πινακάκια της Nielsen τα νούμερα του Πάμε Δανάη καταρρέουν όσο πάει και περισσότερο κάθε μέρα.

Δυστυχώς όπως ήδη σας έχω γράψει εδώ και μέρες στο Vanda's blog του Youweekly.gr το Πάμε Δανάη δεν πρόκειται να συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, παρά το γεγονός πως το κανάλι θέλει να διατηρήσει την συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα γιατί είναι ακριβώς αυτό το κάτι που έψαχνε!

Τα νούμερα της Δευτέρας 2/11 του Πάμε Δανάη στο Mega

Τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB δείχνουν ολοφάνερα πως το κοινό δεν έχει σαν πρώτη επιλογή του το συγκεκριμένο project. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μπορούν να θεωρηθούν τα ποσοστά της Δευτέρας 2/11!

Η Δανάη Μπάρκα με την ομάδα της, στο δυναμικό κοινό σημείωσε μόνο 4,6% βγάζοντας το Mega τελευταίο στην πρωινή ζώνη!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 10,0
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 17,6
  • Mega: Πάμε Δανάη 4,6
  • ALPHA: ALPHA παντού 12,2
  • Open: Ευτυχείτε 17,3
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,9