Big Brother - Spoiler: Δυο συγκάτοικοι έρχονται πολύ κοντά!

O λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother - Spoiler: Δυο συγκάτοικοι έρχονται πολύ κοντά!

Ένας νέος έρωτας ξεκινάει στο σπίτι του μεγάλου αδερφού όπως αποκαλύφθηκε στο Love It. Η ατμόσφαιρα έγινε πιο έντονη σε ένα πάρτυ στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συγκάτοικοι ήρθαν πολύ κοντά και όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε αν πρόκειται για το ζευγάρι Κεχαγιά - Δανέζη δεν πήρε καμία απάντηση.

Να θυμίσουμε επίσης πως ενδέχεται να μην υπάρχει η ψηφοφορία των τηλεθεατών για το live της Παρασκευής, γιατί όπως αποκάλυψαν στην ίδια εκπομπή, κάτι «μαγειρεύει» ο Μεγάλος Αδελφός!

Big Brother: Αυτός πήρε το βέτο - Ξέσπασε καυγάς στο σπίτι

Άγριο καυγά έφερε στο σπίτι του Big Brother η χρήση του βέτο από τον νικητή του, με δύο συγκεκριμένους συγκατοίκους να έρχονται και πάλι… στα «μαχαίρια» με αφορμή αυτή τη διαδικασία.

Στην αρχή, οι παίκτες χρειάστηκε να περάσουν από μια δύσκολη δοκιμασία, προκειμένου να κερδίσουν τη δύναμη του βέτο. Εκείνος, που τα κατάφερε, ήταν ο Ζακ, που στη συνέχεια έπρεπε να διαλέξει αν και πώς θα χρησιμοποιούσε την εξουσία του.

Ο ίδιος έκανε το λογικό και έδωσε το βέτο στον Γρηγόρη, αφού οι δυο τους συνεχώς είναι μαζί. Η διαδικασία αυτή έφερε καβγά ανάμεσα σε Ραμόνα και Άννα Μαρία, με τη δεύτερη να της τονίζει πως δεν ψήφισε εκείνη ο Ζακ και την πρώτη να ρίχνει επίσης τα «βέλη» της.

Μετά τη χρήση του βέτο, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Χρήστος Βαρουξής.

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!