Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη σειρά Φαμίλια - Το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Είσοδος - έκπληξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη σειρά Φαμίλια - Το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο σε κάθε περίπτωση θα φέρει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για μία από τις νέες σειρές του σταθμού η οποία έχει καταφέρει να τραβήξει και με το παραπάνω την προσοχή του κοινού, κάτι που αποτυπώνεται κάθε εβδομάδα στα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Αυτό είναι το πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να κάνει guest εμφάνιση ένα πρόσωπο που έχουμε αρκετό καιρό να δούμε σε σειρά της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος θα μπει για λίγο στη σειρά, και θα υποδυθεί τον Ρένο, ένα φίλο του Γιάννη.

Ο Ρένος είναι υποδιευθυντής σε πολυεθνική και τα έχει όλα. Πλούτη, επιτυχίες, ομορφιά και μια πανέμορφη γυναίκα. Είναι δραστήριος, μονίμως απασχολημένος, ταξιδεύει πολύ και περνάει πολύ χρόνο στα γυμναστήρια. Είναι νάρκισσος και του αρέσει να επιδεικνύεται. Καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί στην οικογένεια όταν εισβάλλει ο Ρένος στη ζωή τους! Ο... χαμός!

Φαμίλια Γιώργος Χρανιώτης

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της Φαμίλιας

Η ΦΑΜΙΛΙΑ Επεισόδιο 12. Τίτλος επεισοδίου «Το καλό παράδειγμα». Η Μαίρη μαλώνει τον Γιωργάκη που μιμείται τους φίλους του, ενώ και η ίδια μιμείται τις δικές της φίλες. Η Μαίρη και ο Γιάννης οφείλουν να είναι το «καλό παράδειγμα» για τα παιδιά τους και κάνουν ό,τι μπορούν γι’ αυτό.

Η Έλλη θέλει να την αφήσουν να πάει στη Χαλκίδα με την παρέα της για Σαββατοκύριακο και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει! Η Τζο κακομαθαίνει την αγαπημένη της εγγονή Έλλη και η Δέσποινα κακομαθαίνει την αγαπημένη της εγγονή, Άννα. Τον Γιωργάκη τον κακομαθαίνουν όλοι!