ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω με τη σειρά «Φαμίλια» - Πολύ άσχημα νέα

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω με τη σειρά «Φαμίλια» - Πολύ άσχημα νέα

Μερικά πολύ άσχημα νέα ήρθαν πριν από μερικές ώρες για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στο κανάλι προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Πρόκειται για ένα από τα νέα προγράμματα του σταθμού, και μάλιστα από τα πολλά υποσχόμενα αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Το σενάριο προσφέρει άφθονο γέλιο και κάνει λίγο πολύ πολλές οικογένειες στην Ελλάδα, να ταυτιστούν με τις συνήθειες που έχει αυτή η Φαμίλια.

Φαμίλια ΑΝΤ1

Αυτά είναι τα άσχημα νέα που ήρθαν για τη Φαμίλια του ΑΝΤ1

Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να βάλει σε επανάληψη τη σειρά ωστόσο όπως έδειξαν τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης (24/10), τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, αφού η Φαμίλια έπιασε μονοψήφια.

Ενώ λοιπόν τις καθημερινές που παίζει σημειώνει πολύ καλά ποσοστά - δείτε εδώ - χθες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 8,8%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 8,8
  • ΣΚΑΙ: Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου 13,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,7
  • Mega: Roomies 5,9
  • Star: Τα φιλαράκια 11,9
  • ΣΚΑΙ: DOT 12,2
  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι 7,4

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Φαμίλια

Η ΦΑΜΙΛΙΑ Επεισόδιο 9. Τίτλος επεισοδίου «Να μιλάμε που και που».

Η Μαίρη και ο Γιάννης πηγαίνουν στο reunion πάρτι της τάξης του ’94 και μόνο σε καλό δεν θα τους βγει αυτό. Στο πάρτι αναδεικνύεται η κοινωνικότητα του Γιάννη και ο… ανθρωποδιώκτης που έχει η Μαίρη! Η συνεδρία στον ψυχολόγο, εξερευνά και τα ψυχολογικά τραύματα του Γιώργου, τα οποία αποδίδονται στις κακές επιρροές που έχει ο μικρός, που δεν είναι άλλες από τους γονείς του!

Στο μεταξύ, η Μαίρη φτιάχνει ένα γκρουπ chat, ώστε να επικοινωνούν όλοι στο σπίτι με μηνύματα. Η ιδέα της αποτυγχάνει, όταν στο chat μπαίνει μέχρι και η γιαγιά Δέσποινα! Ο Γιώργος και η Μαίρη πιστεύουν στα κατά συνθήκη ψεύδη και συναγωνίζονται μεταξύ τους, με τον χαμένο να πρέπει να παίρνει τον Γιώργο απ’ τις δραστηριότητες όλη την εβδομάδα… Τέλος, πόσο καλό είναι ένα ηχείο στο ταβάνι και άραγε, είναι τόσο κακό να είσαι βίγκαν;