Μαύρο σκοτάδι στο σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο σκοτάδι στο σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου - Τι συνέβη;

Μαύρο σκοτάδι έπεσε στο σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου και του συντρόφου της, όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια κάνει διάφορες αναρτήσεις στο προφίλ της και επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο αυτό που της συνέβη.

Καθώς, όπως είπε και σε καραντίνα βρίσκεται, αλλά και στο σκότος βρίσκεται, αφού φαίνεται πως είχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να ανάψει κεράκια. Ενώ, ρίγη συγκίνησης με την έκκληση για βοήθεια προκάλεσε η Μελίνα Ασλανίδου στο Instagram

Μελίνα Ασλανίδου σπίτι

Δείτε πως κυκλοφορεί η Μελίνα Ασλανίδου στο σπίτι με τον σύντροφό της - Αισθησιακή... φωτογραφία!

Η Μελίνα Ασλανίδου εδώ και αρκετό καιρό, από την καραντίνα δηλαδή, έχει μετακομίσει στο σπίτι της στη Κρήτη, για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη. Σήμερα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας έδειξε πως είναι να είσαι... αισθησιακή νοικοκυρά!

"Νοικοκυρές όλου του κόσμου ενωθείτε"¨, έγραψε στη λεζάντα η Μελίνα και πόζαρε με αισθησιακό κορμάκι κρατώντας το σίδερο στο χέρι. Οι followers της από κάτω στα σχόλια, εκστασιάστηκαν!

Μελίνα Ασλανίδου πως κυκλοφορεί στο σπίτι

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Μελίνα βρισκόταν σε πένθος. Δείτε εδώ την ανατριχιαστική ανάρτησή της.

Βίντεο μέσα από το σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει μια ενημέρωση.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζει κάτι καινούριο στη ζωή της, επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα από την Κρήτη, όπου μένει μόνιμα με το σύντροφό της, για να βρεθεί στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε μέσα από το βίντεο που τράβηξε στο σπίτι της, το βράδυ θα βρισκόταν στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες.

Η Μελίνα Ασλανίδου, δήλωσε πολύ χαρούμενη για το γεγονός, ενώ είχε και ένα... απρόοπτο, καθώς όπως μιλούσε ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι, αφού όπως είπε έκαναν δίπλα εργασίες.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμα που είχε.