Big Brother Highlights 09/11: Τα ξεσπάσματα των παικτών και ο αρχηγός της εβδομάδας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 09/11: Τα ξεσπάσματα των παικτών και ο αρχηγός της εβδομάδας

Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και καυγάδες παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (09/11) στο σπίτι του Big Brother. Ορισμένοι παίκτες δεν δίστασαν να ξεσπάσουν ξανά. Με μια πολύ ιδιαίτερη και διασκεδαστική δοκιμασία, αναδείχθηκε ο αρχηγός του σπιτιού, ο οποίος ήταν ο Χρήστος Βαρουξής.

Δείτε παρακάτω όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο, όπως και το ξέσπασμα της Αφροδίτης για το σώμα της!

Big Brother: Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Σοφία και Κεχαγιά - «Σου πιάνω τον...»

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Σοφία και τον Κεχαγιά. Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μαζί στο κρεβάτι και ο Κεχαγιάς δε δίστασε να πει μία παράτολμη ατάκα στην φίλη του.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία ήταν στο captain's room, όπως συνηθίζουν, και ήταν κεφάτοι, αν και πρόσφατα υπήρξε αποκάλυψη πως… δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Ο πρώτος, όμως, στη διάρκεια της κουβέντας είπε μια ατάκα, που κανονικά θα έπρεπε να είχε πειράξει την φίλη του.

«Έχεις δει πόσο μεγάλος είναι ο κ...ος σου;», της ανέφερε ο Κεχαγιάς, συμπληρώνοντας πως «εγώ σου πιάνω τον κ...ο με ένα χέρι κι εσύ θέλεις δύο». Αμέσως μετά, όμως, μπήκαν κάτω από τα σεντόνια τους κι έκαναν… παιχνιδάκια. Δείτε εδώ τι συνέβη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Παναγιώτη - Το σχόλιο που τον έβγαλε από τα ρούχα του

Το «Χάος» φαίνεται πως… έχασε την ψυχραιμία του στο Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη να κάνει επίθεση στον Παναγιώτη Βαρουξή, χωρίς όμως εκείνος να είναι μπροστά, σε μια πράξη που καθόλου δεν τον τιμά.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, στο τελευταίο live του «Μεγάλου Αδελφού», ο Παναγιώτης μίλησε με τον αδελφό του, Χρήστο, και του είπε μια ατάκα, η οποία ενόχλησε αρκετούς, και δη τους Πυργίδη και Ραμόνα.

Συγκεκριμένα, του είπε «να είσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν», με τον Πυργίδη και τη Ραμόνα να το εκλαμβάνουν σαν σχόλιο να αλλάξει παρέες ο Χρήστος, κατευθυνόμενος ενδεχομένως στην Άννα Μαρία, που έχει «πόλεμο» με σχεδόν άπαντες στο σπίτι. Ο Χρήστος δε θεωρείται «εχθρός» της και ίσως οι Πυργίδης-Ραμόνα θεώρησαν ως κίνδυνο για τους ίδιους τα λόγια του Παναγιώτη.

«Τι θέλει να πει, δηλαδή, ότι δε σε αγαπάμε εμείς; Δε σε έχουμε στηρίξει;», είπε στον Χρήστο ο Πυργίδης, σε μια προσπάθεια ίσως να γίνει… χειριστικός απέναντί του και να μην χάσει την καλή μεταξύ τους σχέση, που θα μπορούσε να τον βοηθήσει στο μέλλον. Δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα στον Κεχαγιά και τη Σοφία.

Big Brother: Ξύπνησε έξαλλη η Άννα Μαρία - Έβριζε όποιον της έλεγε καλημέρα

Επεισοδιακά ξεκίνησε σήμερα το Big Brother, καθώς η Άννα Μαρία, ξύπνησε εντελώς έξαλλη. Από τα νεύρα της, έβριζε κυριολεκτικά όποιον της έλεγε καλημέρα ενώ στη συνέχεια περπατούσε μόνη της στο σπίτι και μουρμούριζε βρισιές.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το πώς ξυπνά ο Έλληνας και πώς συμπεριφέρεται, ειδικά όταν δεν έχει πιει καφέ. Η «ενσάρκωσή» του στον απόλυτο βαθμό ήταν η Άννα Μαρία στο Big Brother, με την ίδια να στέλνει άπαντες… στον αγύριστο, αν και η αιτία δεν ήταν η καφεΐνη.

Η παίκτρια έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά απάντων στο σπίτι, θεωρώντας πια πως δεν της έχει απομείνει κανένας σύμμαχος. Δεν είναι, επιπλέον, άνθρωπος που κρύβει τα συναισθήματά του, χαρίζοντας πάμπολλες στιγμές έντασης.

Μία από αυτές ήταν… με το καλημέρα, αφού έστειλε στο διάολο όποιον βρήκε μπροστά της. Στην αρχή ήταν ο Ζακ, ακολούθησε ο Γρηγόρης και το μεγαλύτερο «ξέσπασμα» ήταν στη Ραμόνα και τον Κεχαγιά, για να τους ζητήσει μετά να πάνε στον αγύριστο.

Big Brother: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής πέρασαν από μία πολύ ιδιαίτερη και διασκεδαστική δοκιμασία προκειμένου να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτες φόρεσαν μία ειδική στολή και μπήκαν μέσα στο task room. Εκεί έπρεπε να κυλιστούν στο πάτωμα προκειμένου να κολλήσουν πάνω τους όσο περισσότερα μονόχρωμα μπαλάκια του τένις γίνεται.

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Βαρουξής ο οποίος έδειξε να είναι ανακουφισμένος με τη νίκη του μετά από μία πολύ απαιτητική εβδομάδα. Δείτε εδώ τι συνέβη με το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας.

Η Σοφία από τη μεριά της σχολίασε πως ο Κεχαγιάς μάλλον «έδωσε» το παιχνίδι καθώς μετά την προσπάθειά του έριξε όλα τα μονόχρωμα μπαλάκια στη μέση και έτσι ήταν πιο εύκολο για τον Χρήστο να τα μαζέψει πάνω του. Ο ίδιος το αρνήθηκε ωστόσο η φίλη του ήταν 100% σίγουρη πως το έκανε επίτηδες.