Happy Day: Σε πελάγη ευτυχίας η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η ανακοίνωση στον αέρα

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Σε πελάγη ευτυχίας η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η ανακοίνωση στον αέρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε την σημερινή της εκπομπή με ένα τεράστιο χαμόγελο ανακοινώνοντας πως στο πλατό του Happy Day πια, μπορεί να έχει όλους της τους συνεργάτες.

Να υπενθυμίσουμε πως λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό τον τελευταίο καιρό ο ένας έμπαινε ο άλλος έβγαινε στο πλατό της εκπομπής! Αλλά με μια αλλαγή που έκαναν σήμερα κατάφεραν επιτέλους να είναι όλοι μαζί!

Η ανακοίνωση της Σταματίνας στο Happy Day

«Χαίρομαι που και σήμερα σας έχω όλους μαζί μου αλλά τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας… Θέλω να δείξουμε με τη βοήθεια του σκηνοθέτη μας, που είχε τη φανταστική ιδέα πώς με τα πλέξι γκλας μπορούμε να είμαστε κοντά, αλλά να είμαστε ασφαλείς… Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, μη φανταστείτε μόλις τελειώνει ο αέρας της εκπομπής να εδώ έχουμε τα αξεσουάρ μας και φοράμε τις μασκούλες μας, τα μαντηλάκια μας, τα αντισηπτικά μας…»!

Διαβάστε εδώ και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ALPHA πριν από λίγες ώρες για την εκπομπή!

Happy Day πλατό

Κρούσμα κορωνοϊού στον ALPHA - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Μόλις εχθές έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής του ALPHA, Μιχάλης Κεφαλόγιαννης είναι το πρώτο κρούσμα στον τηλεοπτικό σταθμό. Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day θέλησε να ξεκαθαρίσει πως όλα είναι υπό έλεγχο στο κανάλι.

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για το κρούσμα κορωνοϊού στον ALPHA

«Θέλω να σας πω ότι ο Μιχάλης ήταν πολύ τυπικός ώστε να ενημερώσει του πάντες που ήρθε σε επαφή και την ομάδα του. Φυσικά ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται. Όπως απολύμανση, να ελεγχθούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθε σε επαφή. Έχουν ακολουθηθεί όλα τα πρωτόκολλα. Να ξέρετε ότι με το που τελειώνει η εκπομπή φοράμε τη μάσκα μας, ώστε να μην υπάρξει διασπορά.

Εγώ του ζήτησα να κάνουμε skype αλλά έχει την αγωνία του πώς θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα. Είχε άτομα στο πολύ στενό του περιβάλλον που μπήκαν στο νοσοκομείο, ξέρει ανθρώπους που πέθαναν από αυτό. Παρόλο που είναι ασυμπτωματικός θέλει να δει πως θα εξελιχθεί. Μου λέει να βγω να πω ότι είμαι καλά και να γίνει κάτι; Ωστόσο είναι πολύ αισιόδοξος. Δεν ήταν κανένας που το είχε πάρει αψήφιστα» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Λίγα λεπτά πιο πριν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως εχθές έφυγε έξαλλη από γνωστό μαγαζί γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα! Δείτε εδώ όλα όσα είπε.