Ανατροπή που θα συζητηθεί στο Big Brother - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τους δυο τους περιμέναμε, τον έναν όμως... όχι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή που θα συζητηθεί στο Big Brother - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μια ανατροπή που σίγουρα θα συζητηθεί, είχαμε στους υποψήφιους του Big Brother που θα βγουν προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής. Τα δυο ονόματα σίγουρα τα περιμέναμε, το ένα όμως όχι.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου έδωσε spoiler που είναι "φωτιά". Ποιοι θα ψηφισθούν από το κοινό για να φύγουν;

Συγκεκριμένα, οι 3 υποψήφιοι είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κάτι που της ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Ραμόνα Μοροσάνου, αλλά και ο Χρήστος Μακρίδης, ένα όνομα που είχαμε καιρό να ακούσουμε.

Big Brother Highlights 10/11: Οι συνεχόμενα καυγάδες και το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του Πυργίδη

Ακραία σκηνικά και έντονους τσακωμούς παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης να διαδραματίζονται στο σπίτι του Big Brother. Αυτό που προκάλεσε όμως μια θύελλα αντιδράσεων ήταν το ξαφνικό και ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του Δημήτρη Πυργίδη. Δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε ο Μικρούτσικος!

Big Brother: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Σοφία - «Ψήφισέ με να φύγω»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο Big Brother, καθώς η Σοφία και ο Γρηγόρης βρίσκονται για ακόμα μία φορά στα μαχαίρια. Μάλιστα η Σοφία εκνευρίστηκε τόσο πολύ μαζί του, μέχρι που του ζήτησε να την ψηφίσει για να φύγει.

Εν όψει της ψηφοφορίας άρχισαν και πάλι τα σχόλια και τα νεύρα έφτασαν στο... ταβάνι. Ο Γρηγόρης δήλωσε πως ταράχτηκε με αυτό που έμαθε για την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μιας και όσο είναι έγκλειστοι στο σπίτι δεν γνώριζαν τίποτα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του λοιπόν δεν τον απασχολεί για τον θα ψηφιστεί γιατί από εγκλεισμό θα φύγει και θα μπει σε καραντίνα.

Η Σοφία Δανέζη θεώρησε πως η δήλωση του Γρηγόρη ήταν εκ του ασφαλούς και γι' αυτό πήγε ευθαρσώς μπροστά του και του είπε χαρακτηριστικά "ωραία λοιπόν, αφού δεν σε νοιάζει, εγώ θα σε ψηφίσω". Κι αυτή ήταν η αρχή για έναν νέο καβγά. Δείτε εδώ την εκρηκτική φωτογραφία της Χριστίνας από το Big Brother.

Big Brother: Ενοχλημένη η Σοφία με τον Ζακ - Το μεγάλο της παράπονο

Επεισοδιακά ξεκίνησε και σήμερα το Big Brother καθώς η Σοφία εξέφρασε στον Ζακ το μεγάλο παράπονο που έχει από εκείνον, εξηγώντας του πως είναι πολύ ενοχλημένη με τη στάση του απέναντι στον Χρήστο και με την απόφασή του να αναλάβει την αποθήκη.

Ο Ζακ αλλά και ο Γρηγόρης, με τον οποίο επίσης τσακώθηκε η Σοφία, έχουν έρθει κοντά με τον Χρήστο την τελευταία εβδομάδα. Η Σοφία από τη μεριά της δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την ξαφνική αλλαγή στη στάση των φίλων της.

Η ενόχληση ξεκίνησε όταν ο Ζακ δέχθηκε να μπει στην αποθήκη αυτή τη βδομάδα με αρχηγό τον Χρήστο ενώ αρνήθηκε την προηγούμενη με αρχηγό τον Κεχαγιά, εξηγώντας πως δε θέλει να μπλέξει σε παρεξηγήσεις.

Η Σοφία Δανέζη, φανερά προβληματισμένη με τη συμπεριφορά του αποφάσισε να μιλήσει με τον Ζακ, μεταφέροντας μάλιστα το λόγια που ειπώθηκαν από τον ίδιο, λίγες ημέρες πριν τη νέα αρχηγία στο σπίτι του Big Brother.

Big Brother: Ασύλληπτο σκηνικό - Ο Πυργίδης «έλουσε» τον Χρήστο Βαρουξή με αυγά

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο νέο επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Πυργίδης μπήκε μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και «έλουσε» με αυγά τον Χρήστο Βαρουξή, αν και στη συνέχεια τα καθάρισε όλα.

Θαρραλέοι ήθελαν να φανούν ο Ζακ και ο Γρηγόρης και βούτηξαν στην πισίνα παρά το τσουχτερό κρύο.

Τη θαρραλέα τους κίνηση συνέχισαν και τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας με μόνη εξαίρεση το Δημήτρη Πυργίδη. Μετά τις... υδάτινες αθλοπαιδιές ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να τους ρωτήσει για την εμπειρία τους.

Οι παίκτες μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν "κότα" το Δημήτρη Πυργίδη που δεν βούτηξε κι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος εισέβαλε στο δωμάτιο και πέταξε αυγά στο Χρήστο Βαρουξή.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πυργίδης για την Άννα Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης ξέσπασε σε κλάματα, και αφορμή στάθηκε η Άννα Μαρία και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από όλους και δεν τρώει καθόλου.

Ο Χρήστος Βαρουξής μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον Δημήτρη Πυργίδη να κλαίει, όταν τον ρώτησε τι συνέβη εκείνος είπε πως θυμήθηκε τις ημέρες που εκείνος δεν έτρωγε και η Άννα Μαρία τον φρόντιζε και του πήγαινε φαγητό.

Ανησυχεί λοιπόν για εκείνη που έχει αποφασίσει να ζει απομονωμένη, χωρίς να μιλάει σε κανέναν και χωρίς καν να τρώει. Δεν το αντέχει αυτό ο Θεσσαλονικιός παίκτης και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως δεν μπορεί να χαρεί τίποτα πλέον και θέλει να αλλάξει αυτή η κατάσταση στο σπίτι.

Όταν ρωτήθηκε αν την λυπάται ο ίδιος είπε πως είναι καθαρά θέμα ανθρωπιάς. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και τον καυγά της Σοφίας με τον Γρηγόρη.

Big Brother: Αρπάχτηκαν Πυργίδης και Μακρίδης - «Εσένα ποιος σε ρώτησε;»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, οι δύο φίλοι, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Δημήτρης Πυργίδης, αρπάχτηκαν με αφορμή το ξέσπασμα του τελευταίου για την Άννα Μαρία και για το γεγονός ότι έχει μείνει μόνη της στο σπίτι.

Ο Πυργίδης "λύγισε" -δείτε εδώ το σχετικό βίντεο- καθώς άρχισε να τον ενοχλεί η απομόνωση της Άννας Μαρίας και το γεγονός πως δεν τρώει. Μόλις ο Αντιδήμαρχος τον είδε να κλαίει έγινε έξαλλος καθώς ο καβγάς ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα Μαρία είναι ακόμη φρέσκος.

Θεώρησε λοιπόν, πως όσα έχουν πει οι δυο τους για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν απέναντί της έπεσαν όλα στο κενό και πως ο φίλος του τον "πρόδωσε" με αφορμή να ξεσπάσει νέος καβγάς μεταξύ τους με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά "δεν με νοιάζει αν θα φάει, αν θέλει το φαγητό εκεί είναι".