Big Brother: Το προκλητικό hashtag που χρησιμοποίησε γνωστός τραγουδιστής για την εμφάνιση του στο live της Παρασκευής

Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αυτή η κίνηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Το προκλητικό hashtag που χρησιμοποίησε γνωστός τραγουδιστής για την εμφάνιση του στο live της Παρασκευής

Στο live της παρασκευής και στο πλατό Big Brother θα παρευρεθεί ένας καλεσμένος έκπληξη ο οποίος αποκάλυψε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter χρησιμοποιώντας ένα αρκετά προκλητικό hashtag.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος θα κάτσει σήμερα το βράδυ στον καναπέ παρέα με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Αντρέα Μικρούτσικο με σκοπό να σχολιάσει τα όσα γίνονται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Δείτε την ευχή του Παπαδόπουλου για την γιορτή του γιου του!

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα tweet αποκαλύπτοντας την εμφάνιση του στο big brother με έναν τρόπο... προκλητικό και τολμηρό!

Αυτή είναι η δημοσίευση του Γιώργου Παπαδόπουλου:

Με αφορμή το hashtag #bbxeftiles, ένα σχόλιο που πρωτοεμφανίστηκε όταν είχε γίνει ο ντόρος με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε ένα instagram story "αδειάζοντας" τον συνάδελφο του.

Δείτε παρακάτω την σπόντα του Χάρη Βαρθακούρη προς τον Γιώργο Παπαδόπουλο:

σχόλιο του χάρη βαρθακούρη για την σπόντα του γιώργου παπαδόπουλου

Τι θα δούμε τελικά στο live της Παρασκευής με την νέα κόντρα των τραγουδιστών; Μείνετε συντονισμένοι!

Big Brother: Αυτή η παρουσιάστρια θα είναι στο πλάι του Μικρούτσικου στο live της Παρασκευής!

Στο live της Παρασκευής στο Big Brother, καλεσμένη θα είναι μια γνωστή παρουσιάστρια η οποία θα πάρει θέση σε όσα θα συμβούν στο show! Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαμε δει καλεσμένο τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την Νάταλι Κάκκαβα, σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα που μέσα από τα social media μας αποκάλυψε ότι την Παρασκευή (13/11) θα βρεθεί στο πλατό του Big Brother.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία σχολιάζοντας: «Hello big brother..Αυτή την Παρασκευή θα τα πούμε όλα στο @grbigbrother LIVE...@andreasmikroutsikos αφού δεν κατάφερες εσύ να έρθεις Λαγονήσι, έρχομαι εγώ στο studio να σχολιάσουμε αυτή την κομβική αποχώρηση...@g.goudaras ξεκίνα τα εντατικά...». Δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε ο Μικρούτσικος!

νάταλι κάκκαβα big brother