Ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται για τον ξυλοδαρμό που είχε κατηγορηθεί: "Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας"

"Υπήρξε διαπληκτισμός αλλά.."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται για τον ξυλοδαρμό που είχε κατηγορηθεί:

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα στην Ελένη Βουλγαράκη μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Τσουρός, αποκαλύπτοντας, μέσα σε όλα, όλη την αλήθεια για τον φήμες ξυλοδαρμού που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν.

Ο Κώστας Τσουρός ξεκίνησε λέγοντας: «Περνάω πολύ ωραία με τη φετινή παρέα. Αλλά δε σου κρύβω πως υπάρχουν στιγμές που στην αρχή τουλάχιστον κοίταζα δίπλα μου και περίμενα να δω την Ευρυδίκ ή τη Φωτεινή.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, επειδή είχαν ακουστεί πολλά. Και για μένα είχαν ακουστεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Υπήρξε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που προσπάθησαν άλλοι να μας βάλουν σε αυτή τη διαδικασία, να βγει αλλιώς προς τα έξω. Δεν κινήθηκα νομικά γιατί αυτοί που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό, ήξεραν τεχνηέντως να το κάνουν και δεν ανέφεραν ποτέ το όνομά μου, αλλά με φωτογράφιζαν.

Περίμενα η ιστορία να δείξει την αλήθεια. Υπήρξε διαπληκτισμός, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αλλά δεν υπήρξε ξυλοδαρμός για τον οποίο κατηγορήθηκα». Ο Τσουρός αποκαλύπτει την μεγαλύτερη φοβία του και δε φαντάζεστε ποια είναι!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Κώστας Τσουρός: «Έχω μετανιώσει επειδή έχω εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους»

Για τρίτη χρονιά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός λέει ξανά «Καλύτερα δε γίνεται» και δίνει την πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη.

Μιλά για τους φίλους που από λάθος εμπιστεύτηκε, για τις σκοπιμότητες και όσα τον πλήγωσαν, για την οικογένειά του, για τα άγνωστα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το τηλεοπτικό πρόσωπο που τον βοήθησε όσο κανένα άλλο... εν αγνοία του!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Κώστας Τσουρός περιοδικό YOU

  • Πουκάμισο, Marks and Spencer
  • Σακάκι, Guy Laroche Piraeus

Τι λάθος χρεώνεις στον εαυτό σου;

Έχω μετανιώσει επειδή έχω εμπιστευτεί στο παρελθόν λάθος ανθρώπους νομίζοντας ότι είναι φίλοι μου. Έχω μετανιώσει επίσης γιατί δεν καταλάβαινα ότι κάποιοι μου έβαζαν... τρικλοποδιές και εγώ πατούσα κανονικά την μπανανόφλουδα που μου έριχναν. Έχω μετανιώσει επειδή κάποιες φορές ήμουν περισσότερο οξύθυμος απ' ό,τι χρειαζόταν, αν διαφωνούσα με κάτι. Τέτοιες αντιδράσεις όμως έχει ο καθένας μας στο σπίτι του, στην οικογένειά του, πολύ περισσότερο και στη δουλειά του όταν αισθάνεται τους συναδέλφους τους ως οικογένεια.

Εντάσεις και νεύρα πάνω στη δουλειά όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βιώσει...

Έχει υπάρξει όμως ένα περιστατικό έντασης, το οποίο με ακολουθεί ως φήμη και δυστυχώς δεν δόθηκε προς τα έξω η πραγματικότητα. Με «φωτογράφιζαν» διάφορα sites για ένα συμβάν και όταν γίνεται με αυτό τον τρόπο, δεν δίνεις το δικαίωμα σε κάποιον να απαντήσει. Είναι και αυτό μια τακτική. Ξέρεις ότι αυτό που γράφεις είναι ψέμα, αλλά δεν βάζεις το όνομα του προσώπου στο οποίο αναφέρεσαι, γιατί αν το κάνεις θα υποστείς τις συνέπειες.

Υπήρχαν ωστόσο site που ανέφεραν ευθέως ότι είχες έναν διαπληκτισμό με τη τότε φίλη σου και συνάδελφο Φωτεινή Πετρογιάννη και μάλιστα ανέφεραν ότι δεν μείνατε μόνο στην λογομαχία....

Καταρχάς, η Φωτεινή δεν ήταν μόνο, παραμένει ακόμη και τώρα φίλη μου. Υπήρχε διαπληκτισμός, αλλά όχι ξυλοδαρμός. Το παρήγορο για μένα, και αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, είναι πως και τη Φωτεινή να ρωτήσουν, το ίδιο με μένα θα απαντήσει.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο You που κυκλοφορεί...

Κεντρική φωτογραφία:

  • Polo μπλουζάκι, United Colors of Benetton, AVENUE
  • Παντελόνι, Zara
  • Ρολόι, Le Dom, Time Center
  • Oxfords, Nak Light, AVENUE